De nelipsit în bagajul pentru vacanță – prosopul de plajă

De nelipsit în bagajul pentru vacanță – prosopul de plajă
scris 21 iun 2018

Ai căutat deja informații despre obiectivele turistice ale următoarei destinații de vacanță, ți-ai cumpărat costumul de baie, câteva haine lejere, dar totodată “în trend”, iar acum ești la capitolul prosoape de plajă?

Citește mai jos câteva recomandări care vin la fix și îți vor face misiunea asta mult mai ușoară.

  1. Vezi de câte prosoape de plajă ai nevoie, ce dimensiuni sunt necesare și care ar fi modelele preferate

Dacă achiziționezi un prosop de plajă doar pentru tine este simplu, dar dacă ai în vedere toată familia, mai bine îți faci un“mic inventar”: câte să cumperi, care sunt dimensiunile necesare, care ar fi modelele preferate etc.

Copiii vor dori un prosop de plajă în culori vii și cu modele jucăușe, în vreme ce bărbații mizează mai mult pe simplitate, iar tu știi exact ce îți este pe plac.

Hotărâtă sau nu, intră pe Sensodays.ro, la secțiunea prosoape de plajă unde găsești o mulțime de produse din care poți alege.

  1. Stabilește criteriile de selecție ale prosoapelor de plajă

Mărimea, modelul și culoarea sunt criterii standard și intuitive. Dar, dacă vrei ca prosopul de plajă să fie o investiție pentru mai multe sezoane, cu siguranță îți dorești un articol de calitate, care să “reziste” diverșilor factori care îl pot deteriora, cum sunt apa sărată a mării, nisipul și mai ales soarele.

Fii atentă la materialul din care este făcut prosopul, la calitatea fibrelor, densitate, brand. Alege prosoapele din bumbac, cu o densitate cât mai mare, recomandabil peste 300 grame / metru pătrat. La SensoDays găsești aceste informații în pagina fiecarui produs.

  1. Alege dintre opțiunile recomandate de noi

Dacă ești pe ultima sută de metri și vrei să pleci cât de curand la plajă, iată câteva dintre opțiunile recomandate de noi. Modele, culori, materiale, branduri diferite – toate pentru ca la final să îți găsești prosopul de plajă cu care vei pleca în vacanță anul acesta.

Nu uita că poți veni și în showroom-urile Sensodays din București (Showroom Băneasa, str. Bilciurești, nr. 20-22 și Showroom Kitchen Eroilor, str. Știrbei Vodă, nr. 160-162).

  • Esprit propune modele clare, în culori optimiste, marine, care să te introducă și mai bine în atmosfera de vacanță. Modelul acesta, de exemplu, din bumbac velur are dimensiunile de 100x180 cm, densitatea de 380 gr/m2, păstrează logo-ul și denumirea brandului, fiind o variantă perfectă dacă îți dorești ceva simplu și de efect: 

De nelipsit în bagajul pentru vacanță – prosopul de plajă

  • Essenza Fleur mizează mai mult pe creativitate și estetic. Potrivite mai mult persoanelor de sex feminin, prosoapele lor de plajă vin în culori vii și modele florale, gata să te însoțească în mica ta aventură la plajă. Recomandarea noastră este acest model floral, pe albastru închis, din bumbac velur, cu dimensiunile generale de 100x180 cm și densitatea de 380 gr/m2.

De nelipsit în bagajul pentru vacanță – prosopul de plajă

  • Prosoapele Tommy Hilfiger mizează pe simplitate, dungi bine definite și un material de o înaltă calitate. De exemplu, acest model Dessie de 100x180 cm este un mix de dungi albe și albastru navy, cu o densitate a materialului de 430 g/m2. Fabricat din bumbac 100% cu textură de catifea jacguard, cu sigla brandului brodată pe lateral, modelul este potrivit atât bărbaților, cât și femeilor.

De nelipsit în bagajul pentru vacanță – prosopul de plajă

  • Pip Studio merge mai mult pe oriental, așa că, dacă îți place acest stil, iată un model care sigur îți va plăcea. Prosopul de plajă Star Stripe are dimensiunile de 100x180 cm, densitatea de 400 gr/m2 și este fabricat din bumbac velur

De nelipsit în bagajul pentru vacanță – prosopul de plajă

  • S’Oliver merge și el pe simplitate. Așadar, cum ți se pare acest model Navy Stripes, din bumbac, cu dimensiunile de 70x180 cm și densitatea de 530 gr/m2?

De nelipsit în bagajul pentru vacanță – prosopul de plajă

După cum vezi, cu siguranță pe Sensodays.ro îți găsești prosopul de plajă cu care pleci în vacanță anul ăsta!

Calitatea, diversitatea și originalitatea au fost mereu principiile Sensodays.ro, valori împărtășite și de cele peste 100 de branduri internaționale prezente astăzi pe site. În peste 100.000 de case din România se află cel puțin un produs Sensodays, așa că intră astăzi pe site și vezi ce ai putea alege din multitudinea de oferte și produse care mai de care mai atrăgătoare.

viewscnt
Afla mai multe despre
prosop de plaja
vacanta