Decathlon organizează o nouă ediție Trocathlon – târgul de articole sportive second hand

Decathlon organizează o nouă ediție Trocathlon – târgul de articole sportive second hand
Ana Maria Petcana
Ana Maria Petcana
scris 8 mar 2016

Retailerul de articole sportive Decathlon lansează, în perioada 10 martie– 10 aprilie, târgul de articole sportive second hand - Trocathlon, unde amatorii de sport își pot vinde produsele proprii în rețeaua de magazine.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Trocathlon este un târg de articole și echipamente sportive second hand, aflate în stare bună, dintr-o gamă variată de discipline sportive, la care clienții interesați participă gratuit, beneficiind de consilierea specialiștilor Decathlon. Târgul se desfășoară de două ori pe an, Decathlon garantează siguranța produselor luate în consignație, fiind acceptate articole sportive de la diverși producători.

Conform regulamentului, prețurile produselor se stabilesc împreună cu un specialist Decathlon, care nu percepe niciun comision pentru depozitare sau evaluarea produsului.

Românii au cumpărat anul trecut echipamente sportive de peste 110 mil. euro din Decathlon CITEȘTE ȘI Românii au cumpărat anul trecut echipamente sportive de peste 110 mil. euro din Decathlon

Retailerul francez a intrat în România în 2009, când a deschis magazinul din cartierul Militari, din București. În prezent, compania are o rețea de 17 magazine în România.

Decathlon este deținut de familia franceză Mulliez, care mai controlează hipermarketurile Auchan și rețeaua de bricolaj Leroy Merlin.

Decathlon este unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața mondială a echipamentelor sportive, cu peste 800 de magazine în mai mult de 20 de țări.
 

viewscnt
Afla mai multe despre
decathlon
târg
second hand