DECIZIE Casierii și angajații din supermarket-uri, incluși în etapa a II-a de vaccinare

DECIZIE Casierii și angajații din supermarket-uri, incluși în etapa a II-a de vaccinare
Ovidiu Bărbulescu
Ovidiu Bărbulescu
scris 21 ian 2021

Casierii și angajații din magazinele de retail alimentar au fost incluși în etapa a II-a de vaccinare, conform unei modificări aduse de Guvern hotărârii prin care au fost adăugați în această etapă instituții precum Curtea Constituțională, Avocatul Poporului, BNR, primării, dar și profesii precum diplomați, avocați sau lucrători din industria alimentară.

Urmărește-ne și pe Google News
Glovo, parteneriat de 100 de milioane de euro cu firma elvețiană de real estate Stoneweg. Extindere inclusiv pe piața din România CITEȘTE ȘI Glovo, parteneriat de 100 de milioane de euro cu firma elvețiană de real estate Stoneweg. Extindere inclusiv pe piața din România

Astfel, față de categoriile prevăzute a fi introduse inițial în etapa a II-a, în ședința de miercuri, Executivul a adăugat casierii și ceilalți lucrători din magazinele de retail alimentar.

DECIZIE Casierii și angajații din supermarket-uri, incluși în etapa a II-a de vaccinare

De asmenea, în etapa a II-a a mai fost adăugat și personalul sanitar veterinar care lucrează în cabinete medicale veterinare.

EXCLUSIV FOTO Lidl pregătește noi magazine, în locul autogării Rahova, cumpărată de la familia Carabulea, și în locul celui mai mare centru de montaj al instalațiilor GPL din sud-estul Europei CITEȘTE ȘI EXCLUSIV FOTO Lidl pregătește noi magazine, în locul autogării Rahova, cumpărată de la familia Carabulea, și în locul celui mai mare centru de montaj al instalațiilor GPL din sud-estul Europei

În schimb, în etapa a III-a, în care este vaccinată populația generală, au mai fost adăugate ca prioritare persoanele care asigură infrastructura de comunicații, lucrătorii din domeniul muzeal și al colecțiilor publice și lucrătorii din biblioteci, dar și străinii aflați în centrele din subordinea Inspectoratului General pentru Imigrări.

viewscnt
Afla mai multe despre
vaccinare
categorii
etapa
curtea constitutionala
avocatul poporului
bnr
primarii
horeca
industria