Diverta a decis să riște intrând în Centrul Vechi al Capitalei, chiar în spațiul abandonat recent de H&M

Diverta a decis să riște intrând în Centrul Vechi al Capitalei, chiar în spațiul abandonat recent de H&M
scris 14 feb 2019

Diverta, cel mai mare retailer integrat în domeniul cărții, papetăriei și jucăriilor, a decis să riște intrând în Centrul Vechi al Capitalei, chiar în spațiul abandonat recent de retailerul suedez H&M, dar în apropiere de magazinul Carusel de circa 1.000 metri pătrați deschis în urmă cu patru ani de Cărturești, pe strada Lipscani.

Profit.ro a anunțat la finele anului trecut că, după Adidas, și H&M pleacă din Centrul Vechi al Capitalei, magazinul fiind primul închis în România de retailerul suedez.

Centrul Vechi este dominat de restaurante, baruri și cafenele, doar câteva branduri de retail fiind prezente în zonă, printre care Starbucks, Cărturești, Koton sau Cato, iar, până la începutul anului trecut, și Adidas.

Tranzacție: Compania germană Boomex, unul dintre cei mai importanți furnizori europeni de brichete și cărbune pentru grătar, cumpără o companie din România CITEȘTE ȘI Tranzacție: Compania germană Boomex, unul dintre cei mai importanți furnizori europeni de brichete și cărbune pentru grătar, cumpără o companie din România

Diverta riscă însă acum și în această zonă, pregătind deschiderea unui mare magazin exact în spațiul părăsit de H&M.

Diverta are astăzi o rețea de 25 de magazine la nivel național.

Retailerul Diverta a fost înființat în 1999 de Radu Octavian. Ulterior, Amalia Buliga, CEO al Diverta de 7 ani, a intrat în acționariatul companiei, prin cumpărarea unui pachet de 10% din acțiuni, mișcare anunțată de Profit.ro

viewscnt
Afla mai multe despre
diverta
amalia buliga
park lake