Elefant.ro își aduce director de marketing de la cel mai mare retailer online din Turcia, fost la ING și Metro

Elefant.ro își aduce director de marketing de la cel mai mare retailer online din Turcia, fost la ING și Metro

Mustafa Koseturk

scris 29 mai 2017

Mustafa Koseturk, cu experiență de 15 ani în poziții de top management la ING Bank, Metro Cash & Carry Markafoni (deținut de Naspers) sau Hepsiburada (cel mai mare retailer online din Turcia), este noul Director de Marketing al retailerului online elefant.ro.  

“Analizarea datelor despre cumpărători și gândirea unei strategii bazate pe acest proces este însăși inteligența business-ului de comerț online. Mă bucur că voi avea ocazia să pun în aplicare acest crez într-un business precum Elefant“, declară Mustafa Koseturk.

Elefant.ro anunță că mai are deschise și alte poziții pentru completarea echipei de marketing: Senior Graphic Designer, Junior Marketing Specialist și Data Scientist. 

După închiderea fabricii Titan și pierderi anunțate de Profit.ro, austriecii de la GoodMills își revocă administratorul român vechi de 3 ani și îl aduc la București pe bulgarul care le conduce afacerile la Sofia CITEȘTE ȘI După închiderea fabricii Titan și pierderi anunțate de Profit.ro, austriecii de la GoodMills își revocă administratorul român vechi de 3 ani și îl aduc la București pe bulgarul care le conduce afacerile la Sofia

În 2016, Elefant.ro a înregistrat o creștere a veniturilor online cu aproximativ 70% față de 2015, până la aproximativ de 27 de milioane de euro.

Elefant.ro este unul dintre cei mai mari retaileri online din România, având puncte de livrare în București și în țară. Fondat în 2010, Elefant s-a extins recent și în afara țării deschizând o filiala la Chișinău, în Republica Moldova și un magazin online local elefant.md

Principalul acționar al Elefant.ro, fondul Fribourg Capital, este controlat de fostul premier al Republicii Moldova Ion Sturza.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
mustafa koseturk
elefant.ro