Retailerul danez JYSK deschide cel de-al 44-lea magazin din România la Mediaș

Retailerul danez JYSK deschide cel de-al 44-lea magazin din România la Mediaș
Profit.ro
Profit.ro
scris 29 mai 2017

JYSK România, unul dintre cei mai mari retaileri de mobilă, decorațiuni și textile pentru casă din Europa, parte a grupului scandinav JYSK Nordic, va deschide cel de-al 44-lea magazin din țară în Mediaș.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Magazinul, cu o suprafață totală de 900 metri pătrați, este situat în Centrul Comercial Intercora.

„JYSK Mediaș este cel de-al cincilea magazin pe care îl inaugurăm în acest an, an de-a lungul căruia ne-am propus să deschidem între 12 și 15 magazine noi în țară. Până acum, 2017 a însemnat o focusare în zona de sud și de est a României, am ajuns în Alexandria, Balș și Vaslui și am deschis un al doilea magazin în Craiova, iar acum venim cu o nouă destinație de cumpărături pentru locuitorii din centrul țării”, a declarat Iraida Paiuc, Marketing Manager JYSK România.

JYSK este unul dintre cei mai importanți retaileri de mobilă și decorațiuni interioare din Europa, cu afaceri anuale de peste 2,5 miliarde de euro. Grupul desfășoară operațiuni în 41 de țări, prin peste 2.400 de magazine, majoritatea în țări europene, și numără un total de aproape 20.000 de angajați.

Deținut de danezul Lars Larsen, JYSK a inaugurat primul magazin pe data de 2 aprilie 1979 în Danemarca, în orașul Aarhus, al doilea cel mai mare din țară. Cinci ani mai târziu, compania s-a extins dincolo de granițele țării odată cu deschiderea unui magazin în Germania. În luna aprilie 2017, grupul danez a aniversat 38 de ani de existență.

După închiderea fabricii Titan și pierderi anunțate de Profit.ro, austriecii de la GoodMills își revocă administratorul român vechi de 3 ani și îl aduc la București pe bulgarul care le conduce afacerile la Sofia CITEȘTE ȘI După închiderea fabricii Titan și pierderi anunțate de Profit.ro, austriecii de la GoodMills își revocă administratorul român vechi de 3 ani și îl aduc la București pe bulgarul care le conduce afacerile la Sofia

JYSK a intrat pe piața din România în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Rețeaua numără în prezent 43 magazine, în orașe precum București, Arad, Baia Mare, Craiova, Constanța, Cluj, Deva, Galați, Oradea, Pitești, Satu Mare, Vaslui, Suceava, Târgu-Mureș, Timișoara, Alexandria, Râmnicu Vâlcea, Sibiu, Târgu Jiu, Bacău, Botoșani, Focșani, Piatra Neamț, Hunedoara, Balș.

Abrevierea JYSK este un derivat de la denumirea peninsulei Iutlandia și semnifică în limba daneză calități precum simplitatea, onestitatea și conștiinciozitatea.

viewscnt
Afla mai multe despre
jysk
magazin medias