evoMAG: numărul clienților care cumpără în rate s-a dublat. În câte rate aleg să plătească

evoMAG: numărul clienților care cumpără în rate s-a dublat. În câte rate aleg să plătească
scris 9 nov 2018

Numărul clienților care cumpără în rate, fără dobândă, de pe platforma evoMAG.ro s-a dublat în ultimii doi ani, ponderea acestora ajungând la 16%, relevă datele retailerului.

De la începutul campaniei de Black Friday 2018, respectiv 1 noiembrie, valoarea medie a comenzilor achitate în rate a urcat la peste 1.700 de lei, de aproape două ori și jumătate mai mare decât valoarea medie a coșului de cumpărături înregistrată într-o perioadă obișnuită din an.

Cei care optează, de regulă, pentru achiziția produselor în rate fără dobândă aleg să plătească, în medie, în 12 rate.

DOCUMENT Senatorul Daniel Zamfir vine cu noi amendamente la darea în plată. Impreviziunea va fi definită în funcție de devalorizarea locuinței și deprecierea cursului CITEȘTE ȘI DOCUMENT Senatorul Daniel Zamfir vine cu noi amendamente la darea în plată. Impreviziunea va fi definită în funcție de devalorizarea locuinței și deprecierea cursului

evoMAG este companie românească de familie, fondată în 2005, de Mihai Pătrașcu, care ocupă, în continuare, poziția de director general.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
evomag
black friday