Flanco lansează la nivel național serviciul pick-up in store

Flanco lansează la nivel național serviciul pick-up in store
scris 7 oct 2020

Flanco Retail lansează serviciul pick-up in store - livrare și ridicare din magazine - la nivel național.

Serviciul pick-up in store presupune livrarea produselor comandate de pe site-ul flanco.ro, în orice magazin selectat de client, din toată rețeaua Flanco. Astfel, clientul are permanent acces la întreaga gamă de produse comercializate de Flanco, chiar dacă produsul dorit nu se regăsește în stocurile celui mai apropiat magazin. Ulterior, produsul ales este livrat la magazinul selectat de client. Clienții pot vedea și verifica produsele în magazin, înainte de a le ridica, astfel încât să se asigure că sunt ceea ce le trebuie.

Cele două magazine agroalimentare de stat Unirea, închise după un an de la inaugurare CITEȘTE ȘI Cele două magazine agroalimentare de stat Unirea, închise după un an de la inaugurare

„Scopul nostru principal a fost să avem servicii accesibile pentru toată lumea, atât din punct de vedete financiar, cât și ca experiență de cumpărare – de la comandă, la livrare, creditare și așa mai departe. Prin pick-up in store, mai bifăm un punct pe harta accesibilității serviciilor Flanco și le oferim clienților noștri posibilitatea de a-și achiziționa orice produs de pe site-ul nostru, chiar dacă acesta nu există în oferta celor mai apropiate magazine Flanco din orașul lor”, a declarat Dragoș Sîrbu, CEO Flanco Retail.

Clienții nu mai sunt condiționați de curier și pot ridica produsele comandate din magazinele Flanco, oricând doresc, în funcție de programul fiecărui magazin Flanco. 

viewscnt
Afla mai multe despre
pick-up in store
flanco