Flip primește încă 6,5 milioane de euro de la eMAG Ventures

Flip primește încă 6,5 milioane de euro de la eMAG Ventures
scris 23 mai 2022

Flip.ro, marketplace dedicat exclusiv vânzărilor de smartphone-uri second-hand, a primit 6,5 milioane de euro din partea eMAG Ventures, intrată în acționariat în toamna anului trecut.

Caracteristicile piețelor externe de interes pentru magazinele online din România, resursele umane în perioada post-pandemică, evoluția pieței forței de muncă în companiile implicate în comerțul electronic și multe alte teme vor fi prezentate la Conferința Profit.ro - DPD România Barometrul e-Commerce. Provocări în vremuri de criză.

Evenimentul, programat pentru 27 mai, la hotelul Marriott Bucharest Grand Hotel, cu sprijinul DPD și al Asociației Române a Magazinelor Online, va fi transmis în direct la PROFIT NEWS  TV.

Detalii  AICI

În total, eMAG Ventures a investit 8 milioane de euro în Flip.ro, care țintește poziția de lider în Europa Centrală și de Est pe piața produselor recondiționate

Platforma numără circa 100.000 de clienți în România, iar anul trecut a înregistrat vânzări de 13,4 milioane euro, de patru ori mai mult față de 2020. Totodată, echipa s-a dublat de la 50 la 100 de angajați. 

VIDEO ULTIMA ORĂ Noul șef ANAF anunță - Voi declanșa în următoarele zile controale ample în toate domeniile cu risc de evaziune. Număr de telefon conectat direct la cabinet CITEȘTE ȘI VIDEO ULTIMA ORĂ Noul șef ANAF anunță - Voi declanșa în următoarele zile controale ample în toate domeniile cu risc de evaziune. Număr de telefon conectat direct la cabinet

Compania a intrat recent în Bulgaria, unde își propune să atragă 20.000 de clienți în următorul an.
 

Lansată în decembrie 2019 de George Moroianu, Alin Luca și Alex Burghelia, Flip cumpără, verifică și vinde telefoane recondiționate.

În ianuarie, Alex Burghelia explica pentru Profit.ro că startup-ul urmărește mai multe țări europene din regiune, în care și eMAG activează, precum Ungaria sau Bulgaria, dar și piețe precum Polonia, Cehia, Grecia și Slovacia.

Flip.ro a primit la lansare o investiție de 120.000 de euro de la fondul de investiții V7 Capital, deținut de Andrei Crețu și Iulian Cîrciumaru, GapMinder (prin acceleratorul Techcelerator) și Difrnt Agency.

În luna iunie 2020, Flip.ro a primit o nouă finanțare, în valoare de 250.000 de euro.

viewscnt
Afla mai multe despre
flip.ro
telefoane vechi