FOTO Alimente retrase din magazinele Profi și Metro

FOTO Alimente retrase din magazinele Profi și Metro
Profit.ro
Profit.ro
scris 3 nov 2022

Un sortiment de spanac a fost retras din magazinele Profi din România din cauza contaminării cu virusul hepatitei A, în timp ce Metro a inițiat retragerea unor morcovi baby care conțin reziduuri din pesticidul Oxamil. În ambele cazuri, clienții sunt sfătuiță să nu consume aceste produse și să le returneze în magazine pentru a primi contravaloarea lor.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Potrivit Autorității Naționale Sanitar-Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA), lanțul Profi a inițiat retragerea de la comercializare și rechemarea de la clienți a produsului ”Spanac pungă 500 g, furnizor Krepsis Avantaj SRL, lot România 845”, ca urmare a contaminării acestuia cu virusul hepatitei A, scrie News.ro.

E.ON Business Services Cluj își mută sediul în Record Park după una dintre cele mai mari tranzacții de închiriere din afara Bucureștiului CITEȘTE ȘI E.ON Business Services Cluj își mută sediul în Record Park după una dintre cele mai mari tranzacții de închiriere din afara Bucureștiului

Astfel, persoanele care au cumpărat acest produs sunt sfătuite să nu îl consume, ci să îl distrugă sau să îl returneze la magazin, urmând să primească în schimb contravaloarea lui.

FOTO Alimente retrase din magazinele Profi și Metro

Totodată, reprezentanții Metro au anunțat că au fost notificați de furnizorul Valencia Trading Office SL pentru a retrage de la vânzare și de la clienți produsul ”Morcovi baby 200 g. Distribuitor: Valencia Trading Office SL. Cod de bare: 8718963279570. Lot: 4005 / 4102 / 4202 / 4205”, din cauza depășirii limitelor în ceea ce privește un reziduu pesticid - Oxamil.

Produsul nu trebuie consumat și poate fi returnat în magazinele Metro Cash & Carry România SRL până în 21 noiembrie, pentru a primi contravaloarea sa.

FOTO Alimente retrase din magazinele Profi și Metro

viewscnt
Afla mai multe despre
profi
metro