FOTO Fashion Days are un nou General Manager

FOTO Fashion Days are un nou General Manager
Profit.ro
Profit.ro
scris 12 mar 2024

Fashion Days, unul dintre cei mai mari retaileri online de modă din România, parte a grupului eMAG, prezent de asemenea în Bulgaria și Ungaria, operează schimbări în echipa de management.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

După o perioadă de peste 7 ani la conducerea companiei, Robert Berza se retrage din funcție, predând rolul Cristinei Pîrjol, Commercial Director Selection de mai bine de 8 ani. 

PepsiCo, cu două fabrici locale, își avertizează investitorii în legătură cu taxa pe zahăr din România. O altă problemă: consolidarea din retail pune presiune pe prețuri CITEȘTE ȘI PepsiCo, cu două fabrici locale, își avertizează investitorii în legătură cu taxa pe zahăr din România. O altă problemă: consolidarea din retail pune presiune pe prețuri

Cu o carieră de 22 de ani în fashion, începând cu poziția de Country Manager pentru Tom Tailor România în 2002 și continuând cu roluri de Retail Manager la Elmec România în 2006 și Director Comercial la Follie Follie România în 2008, Cristina Pîrjol a făcut tranziția spre e-commerce în 2011, ca Head of Buying la Fashion Days Group.

Integrarea în Dante International în 2016 i-a adus rolul de Director Comercial pentru selecția de fashion.

Lansat în 2009 și parte a grupului Dante International, Fashion Days servește peste 1,5 milioane de clienți în România, Bulgaria și Ungaria, remarcându-se ca un nume de referință în fashion retail.

viewscnt
Afla mai multe despre
fashion days
haine