FOTO Kaufland retrage un produs considerat periculos și dă banii înapoi

FOTO Kaufland retrage un produs considerat periculos și dă banii înapoi
scris 22 mar 2022

Kaufland a retras de la vânzare un lot de avocado la care s-a depistat concentrație prea mare de pesticide, potrivit unui anunț al ANSVSA. Clienții sunt sfătuiți să nu consume produsele.

”Kaufland a retras voluntar și preventiv, din motive ce țin de protejarea consumatorilor, următorul produs: K- BIO AVOCADO 2 BUC. Origine: Columbia. Furnizor: Eosta B.V. IJsermanweg 15 2742 KH Waddinxveen, Olanda”, se arată în anunțul ANSVSA. 

Studiu EY România: 78% dintre Directorii Financiari din România consideră că se vor implica mai mult în dezvoltarea și executarea strategiilor de business în următorii trei ani CITEȘTE ȘI Studiu EY România: 78% dintre Directorii Financiari din România consideră că se vor implica mai mult în dezvoltarea și executarea strategiilor de business în următorii trei ani

Articolul menționat a fost comercializat în magazinele Kaufland în perioada 11.03.2022 – 18.03.2022, scrie News.ro

”Motivul rechemării: depășirea limitei legale de reziduuri de pesticide (clorpirifos și clorfenapir). Clienții care au achiziționat produsul cu datele de identificare de mai sus sunt rugați să nu-l consume și se pot prezenta în orice magazin Kaufland pentru a-l returna, până la data de 01.04.2022”, se mai arată în anunț. 

Soluțiile GRENKE vă oferă libertatea de care aveți nevoie pentru a vă dezvolta și implementa ideile creative. Interviu cu Liviu Bănulescu, Managing Director GRENKE România CITEȘTE ȘI Soluțiile GRENKE vă oferă libertatea de care aveți nevoie pentru a vă dezvolta și implementa ideile creative. Interviu cu Liviu Bănulescu, Managing Director GRENKE România

Clienții vor primi contravaloarea sa, fără a mai fi necesară prezentarea bonului fiscal. 

FOTO Kaufland retrage un produs considerat periculos și dă banii înapoi

viewscnt
Afla mai multe despre
kaufland
avocado