Graphein estimează afaceri de 4 milioane de euro. "Există un potențial imens dacă statul român se ține de promisiune."

Graphein estimează afaceri de 4 milioane de euro. "Există un potențial imens dacă statul român se ține de promisiune."

Eugen Ursu, fondator și CEO Graphein

Profit.ro
Profit.ro
scris 22 mar 2022

Compania antreprenorială Graphein, un business de topografie și scanare 3D pentru proiecte de clădiri și infrastructură publică, a înregistrat în anul 2021 o creștere organică de 37% comparativ cu anul 2020 și estimează o cifră de afaceri de 4 milioane de euro consolidat, la nivelul anului 2022.  

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Creșterea cifrei de afaceri a fost generată de proiectele internaționale în creștere, cererea nouă pentru servicii de scanare 3D și transformarea datelor în digital twins, realizată cu ajutorul dronelor și scanerelor 3D și extinderea cu birouri sau francize la nivel național. În anul 2021, Graphein a dezvoltat componenta de franciză, iar la Iași, Baia Mare și Cluj compania are primii parteneri francizați.

Studiu EY România: 78% dintre Directorii Financiari din România consideră că se vor implica mai mult în dezvoltarea și executarea strategiilor de business în următorii trei ani CITEȘTE ȘI Studiu EY România: 78% dintre Directorii Financiari din România consideră că se vor implica mai mult în dezvoltarea și executarea strategiilor de business în următorii trei ani

 Portofoliul de clienți a fost mărit cu 35% și a ajuns la 201 în prezent, față de 148 clienți la finele anului 2020.

 
Cifra de afaceri a companiei Graphein a crescut în 2021 comparativ cu 2020 cu 37% și a atins nivelul de 1,25 milioane de euro, în contextul în care au crescut solicitările pentru serviciile de asistență topografică pentru proiectele de infrastructură. De asemenea, serviciile oferite pentru export în proiecte internaționale din Olanda și Germania au ajuns la 10% din cifra de afaceri din anul 2021.

“Există un potențial imens dacă statul român se ține de promisiune și alocarea fondurilor nerambursabile pentru digitalizarea afacerii acordate prin PNRR va începe în prima jumătate a anului. Creșterea din construcții vine din dezvoltarea noilor proiecte de infrastructură. Majoritatea antreprenorilor generali mari fac investiții în utilaje și sisteme pentru infrastructură”, a declarat Eugen Ursu, fondator și CEO Graphein.

Graphein este o companie fondată de Eugen Ursu și Andrei Șueran în anul 2014.

viewscnt
Afla mai multe despre
graphein
topografie
3d