FOTO Tranzacție - Proprietarii celor mai înalte restaurante din București cumpără un nou local la înălțime

FOTO Tranzacție - Proprietarii celor mai înalte restaurante din București cumpără un nou local la înălțime
Ana Iliescu
Ana Iliescu
scris 25 feb 2020

Grupul Stadio Hospitality Concept, care deține, printre altele, restaurantele Nor Sky, Stadio și Cișmigiu Bistro la Etaj, a cumpărat localul 18 Lounge din City Gate South Tower.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Restaurantul este amplasat în apropierea parcului Herăstrău din Capitală, la etajul 18, și are 180 de locuri. Pentru îmbunătățirea acestuia a fost rezervat un buget de 250.000 euro.

EXCLUSIV Proprietarul Altex pregătește o nouă achiziție. Cumpără unul dintre marii distribuitori de produse IT&C din România. Ostahie: Când facem drumul la client cu hârtia de copiator, vrem să-i oferim și cartușul pentru imprimantă CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Proprietarul Altex pregătește o nouă achiziție. Cumpără unul dintre marii distribuitori de produse IT&C din România. Ostahie: Când facem drumul la client cu hârtia de copiator, vrem să-i oferim și cartușul pentru imprimantă

Grupul, fondat de Radu Dumitrescu (88% din acțiuni), vrea astfel să își consolideze poziția de lider pe nișa restaurantelor la înălțime. În același timp, intenționează să cumpere și un restaurant clasic, nu la înălțime, tranzacții prin care vrea să ajungă la o capacitate totală de 1.550 locuri, de la 1.000 locuri în prezent.

Radu Dumitrescu

Radu Dumitrescu

Restaurantul 18 Lounge a fost deținut de grupul The Embassy, iar negocierile de preluare a restaurantului, deschis la finalul anului 2010, au durat aproximativ patru luni. Cu această achiziție, grupul mizează pe o creștere a business-ului cu peste 60% față de anul 2019.

Grupul Stadio Hospitality Concepts plănuiește anul acesta și un proiect prin care va deschide restaurante mainstream și mainstream plus sub brandul Stadio.

„Anul acesta avem în plan să deschidem 3 restaurante sub brandul Stadio în București. Vor fi restaurante mainstream și mainstream plus, unde oamenii pot veni îmbrăcați normal, casual, unde să mănânce și să se simtă bine”, a mai spus Dumitrescu.

În compania Freen Restaurant, prin care sunt operate restaurantele, acționari sunt și Sebastian Mîndroiu, Florian Trebea și Radu Călin (câte 4%).

Grupul SHC a avut o cifră de afaceri de aproximativ 7,3 milioane de euro în 2019, iar anul acesta mizează pe un volum al afacerilor de 12 milioane de euro. Anul trecut, cele cinci restaurante din cadrul grupului au avut aproximativ 2.000 de clienți zilnic, iar anul acesta targetul este de 3.000 de clienți pe zi.

EXCLUSIV Globalworth pregătește un nou parteneriat în sectorul industrial, pentru a-și crește puternic expunerea pe această clasă de active. Semnalul schimbării de acționariat CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Globalworth pregătește un nou parteneriat în sectorul industrial, pentru a-și crește puternic expunerea pe această clasă de active. Semnalul schimbării de acționariat

În prezent, grupul are 270 de angajați, dintre care 8 angajați din Vietnam, iar la sfârșitul anului, conform estimărilor, numărul va ajunge la 350 de angajați.

„Găsim foarte greu personal, dar atunci când îl găsim, încercăm să-l fidelizăm. Avem programe de fidelizare, training-uri, terapii cu un psiholog. Încercăm să creăm un mediu în care angajații să se simtă bine, să vină din plăcere, să se înțeleagă cu colegii”, a mai spus CEO-ul.

Referitor la personalul din Vietnam, CEO-ul a specificat că numărul de angajați este mic și este ușor să îi fidelizeze, neavând încă în plan să mai recruteze personal din țările asiatice, ci fiind în punctul în care evaluează situația.

FOTO Tranzacție - Proprietarii celor mai înalte restaurante din București cumpără un nou local la înălțime

FOTO Tranzacție - Proprietarii celor mai înalte restaurante din București cumpără un nou local la înălțime

În mai 2017, proprietarii restaurantelor Stadio și Social 1 din centrul Capitalei au anunțat că au deschis primul restaurant din București amplasat la o înălțime mai mare de 130 de metri, la etajul 36 al clădirii Sky Tower.

EXCLUSIV Criza de forță de muncă îl determină pe Mugur Mihăescu, interpretul personajului Garcea, să aducă angajați din Nepal pentru barurile sale CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Criza de forță de muncă îl determină pe Mugur Mihăescu, interpretul personajului Garcea, să aducă angajați din Nepal pentru barurile sale

Sky Tower, proprietatea Raiffeisen Property International (137 metri), este cea mai înaltă clădire din București, fiind urmată de Bucharest One, în construcție (120 metri) și Tower Centre International (107 metri), ultimele deținute de omul de afaceri grec Ioannis Paplekas.

Compania Stadio Hospitality Concepts (SHC) deține și operează restaurantele NOR (aflat la etajul 36 al celei mai înalte clădiri din România), Stadio, Social 1 și Cișmigiu – Bistro la Etaj. De asemenea, compania operează și spațiul Qreator din Piața Victoriei. Restaurantele grupului se încadrează în categoria smart casual.

FOTO Tranzacție - Proprietarii celor mai înalte restaurante din București cumpără un nou local la înălțime

 

 

viewscnt
Afla mai multe despre
restaurant
nor
stadio
sky