FOTO Un nou brand de pizza intră în România

FOTO Un nou brand de pizza intră în România
Profit.ro
Profit.ro
scris 21 mar 2023

Grupul Lagardère Travel Retail, prezent în România cu branduri precum Inmedio, So! Coffee, Relay, 1 Minute și Hub Convenience, aduce un nou concept, Pizza La Mia Stazione.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Prima locație a fost inaugurată în cadrul hipermarketului Kaufland Basarabiei din București.

Pregătiri de grevă la Finanțe și ANAF. Precedenta grevă la ANAF a fost în 2017 CITEȘTE ȘI Pregătiri de grevă la Finanțe și ANAF. Precedenta grevă la ANAF a fost în 2017

Recent, Lagardère Travel Retail a semnat un parteneriat cu lanțul britanic de cafenele Costa Coffee, o companie deținută de Coca-Cola, pentru preluarea controlului celor 142 de magazine ale mărcii din Polonia și Letonia, în calitate de master francizat, având planul de a se extinde în mai multe state.

Costa Coffee a intrat în România în 2006, în regim de franciză, și a ajuns la o rețea de peste 10 unități, preponderent în Capitală, retrăgându-se însă ulterior, în contextul crizei financiare. Profit.ro semnala însă anterior că ar putea reveni în România, după modelul grecilor de la Gregory’s.

FOTO Un nou brand de pizza intră în România

Lagardère Travel Retail este lider global în industria de retail destinat călătorilor. Operând peste 4.850 de magazine pe liniile de business Travel Essentials, Duty Free & Fashion și Foodservice în aeroporturi, gări și alte platforme situate în 42 de țări, Lagardère Travel Retail a generat anul trecut vânzări de 2,8 miliarde de euro.

viewscnt
Afla mai multe despre
coca-cola
costa coffee
whitbread
achizitie
tranzactie