Gata vacanța! Intră-ți în ritm cu produsele SensoDays!

Gata vacanța! Intră-ți în ritm cu produsele SensoDays!
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 12 sep 2022

A venit deja septembrie cu ale ei nostalgii de vacanță, dar și cu entuziasmul unui nou început. SensoDays îți este alături și de astă dată, oferindu-ți produsele potrivite unui “make over” de toamnă. Bifează tot ce ai nevoie pentru casă, adaugă elemente chic & trendy și asigură-ți un start dinamic, fie că te reîntorci la școală, job sau business.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

SensoDays: de la relaxare la organizare, cu produsele potrivite!

Nu e ușor să schimbi ritmul, însă secretul reușitei stă în organizare. Fă-ți un scurt plan cu ce ți-ai dori, dar și cu ce ai nevoie și începe research-ul pe SensoDays. Pentru un plus de inspirație, vezi mai jos selecția noastră, după care alege-ți preferatele.

Scaunul de birou – combinația perfectă între funcționalități, design și confort.

Pentru adulti dar si pentru copii deopotrivă, scaunele de birou de cea mai înaltă calitate sunt un “must have”. Brandurile de top au revoluționat domeniul mobilei cu scaune care oferă atât un look inedit, cât și funcții inovative pentru eficiență, dar și confort.

Tehnologia confortului se reflectă astăzi în fiecare sistem sau material integrat. Pe SensoDays vei găsi scaune de birou cu sisteme de ajustare a poziției scaunului doar cu ajutorul greutății tale, scaune din materialele ușoare, dar rezistente, care nu sunt toxice sau poluante, scaune de birou cu sistemele spătarului ajustabile în funcție de poziție, iar exemplele pot continua.

Veioze de iluminat pentru fiecare stil și membru al familiei

Vor veni zile în care vei lucra până târziu, iar adolescentul tău își va termina proiectul de la școală după lăsarea serii. Pentru acele momente sau pentru atunci când îți vei dori să citești o carte bună la o lumină difuză, care să nu îi deranjeze pe ceilalți, ia în calcul veiozele de iluminat.

Pe SensoDays găsești veioze retro, clasice, moderne sau cu un twist nonconformist, piese pe care le vei integra rapid în povestea ta. Fiecare produs are o particularitate inedită, fie că vorbim despre jocul de lumini fascinant sau posibilitatea de a încărca veioza prin cablu USB, fie că îi admiram designul semnat de un vreun creator celebru. 

Gata vacanța! Intră-ți în ritm cu produsele SensoDays!

Lenjerii de pat pentru dormitorul care ar trebui și el reconfigurat

Întors din vacanță, pe lângă birou, regândește puțin și dormitorul. Până la urmă, acolo îți vei petrece nopțile și clipele de relaxare, așa că alege lenjeriile de pat propuse de SensoDays.

Ai pe website sau în showroom o mulțime de variante, de la lenjeriile de pat clasice până la cele moderne, toate din materiale de calitate înaltă, cu un design elegant și un confort deosebit.

Nu există limitări în privința tiparelor, a culorilor și a modelelor, așa că gândește-te cum ai vrea să îți transformi dormitorul anul acesta și alege lenjeriile de pat potrivite.

Tăblițele de scris cu accesorii: pentru elevi sau listele “to do” ale părinților

Tot pe SensoDays ai tăblițe de scris cu design modern 3D și forme haioase. Sunt numai bune pentru lecțiile copiilor sau chiar pentru o mai bună organizare a părinților.

Gata vacanța! Intră-ți în ritm cu produsele SensoDays!

Fie că vrei să le folosești în scop educativ sau să scrii pe ele, în fiecare zi, câte un mesaj inspirational, fie că vrei să le plasezi în locuri strategice, cu activitățile “de bifat”, ele sunt de mare efect.

Poți alege formele clasice, dar poți opta și pentru tăblițele de scris în formă de poșetă, pisică, măr, frunză, ceainic, puzzle, iar exemplele pot continua.

Gata vacanța! Intră-ți în ritm cu produsele SensoDays!

Niciun antrenament fizic fără sticlele sau termosurile Kambukka!

A trecut vacanța și te-ai reîntors (cel puțin teoretic) la un stil de viață sănătos? Te întrebi ce te va ajuta să îți respecți de acum antrenamentul fizic? Studiile spun că e foarte important să ai “un partener de sală” care să te însoțească periodic, dar pe lângă asta ar fi mai fi un secret.

Nu uita nici de sticla sau cană termos de la Kamukka, acel mic, dar important device care te va ajuta să te hidratezi și să te menții în formă! Hai pe SensoDays și alege din gama largă de forme, modele și mărimi Kamukka.

Gata vacanța! Intră-ți în ritm cu produsele SensoDays!

Toamna asta se anunță una plină de energie la SensoDays! Prezent în peste 250.000 de case ale românilor cu cel puțin un produs, SensoDays îți propune și acum produse premium pentru a-ți face căminul, dar și viața mai frumoasă și mai interesantă.

viewscnt
Afla mai multe despre
sensodays
casă