Idee de Black Friday: la ofertă 1.000 de contracte de furnizare energie pe un an, din care jumătate fără niciun cost

Idee de Black Friday: la ofertă 1.000 de contracte de furnizare energie pe un an, din care jumătate fără niciun cost
scris 14 nov 2016

Retailerul eMAG, cel mai mare jucător online de profil, va avea în ofertă în campania Black Friday un număr de 1.000 de contracte pentru furnizarea de energie electrică E.ON România, unul dintre cei mai mari jucători din energie din România, pentru care factura va fi zero pe o perioadă de 6 luni.

Contractul va fi încheiat pe o perioadă de minimum 12 luni.

Abonamentele vor fi destinate consumatorilor casnici, existând o limită superioară în ce privește cantitatea de energie consumată.

Ikea reduce de Black Friday cu până la 50% din prețul unor produse CITEȘTE ȘI Ikea reduce de Black Friday cu până la 50% din prețul unor produse

Cei interesați să încheie un astfel de contract vor înainta o cerere către eMag, transferată ulterior către E.ON, urmând să fie contactați de furnizorul de energie electrică până în data 10 decembrie pentru semnarea actelor, a explicat într-o conferință Iulian Stanciu, acționar la Dante International, compania care administrează eMAG.ro.

După perioada de gratuitate de 6 luni, viitorii abonați vor achita un preț redus de furnizare (de 0,19 lei /kWh).

eMag va organiza ediția a șasea a campaniei Black Friday pentru acest an în data 18 noiembrie și estimează vânzări de peste 250 milioane de lei și 800.000 de produse vândute, potrivit datelor prezentate în conferință de Tudor Manea, directorul general al eMag.

viewscnt
Afla mai multe despre
emag
e.on
contracte
energie electrică