IKEA - recompense generoase pentru angajați, inclusiv în România

IKEA - recompense generoase pentru angajați, inclusiv în România
scris 29 oct 2021

Grupul suedez Ingka Group, proprietarul magazinelor de mobilă Ikea, va răsplăti peste 170.000 de angajați la nivel internațional, inclusiv din România, în semn de recunoștință pentru toate eforturile depuse în perioada pandemiei. IKEA Europa de Sud-Est îi va recompensa pe toți cei care lucrează în cadrul companiei, începând cu cel târziu 31 august 2021, cu un bonus financiar.

Suma totală alocată pentru această compensație financiară este de 1,038 milioane de euro. Plata se va face în ianuarie 2022.

Cum atragi clienți prin intermediul platformelor de socializare CITEȘTE ȘI Cum atragi clienți prin intermediul platformelor de socializare

Pe lângă acest bonus financiar, care va fi acordat o singură dată, IKEA a lansat în cursul anului și campania „Ești bine?”, pentru a crește gradul de conștientizare cu privire la importanța stării mentale de bine în timpul pandemiei. Astfel, angajații au primit o zi liberă suplimentară plătită (Zi pentru mine) și un card cadou IKEA în valoare de 50 de euro. 

Grupul suedez IKEA, cel mai mare retailer de mobilă din lume, a obținut vânzări record în anul fiscal încheiat pe 31 august, în pofida întreruperilor din lanțul de aprovizionare, care sunt așteptate să continue și în 2022.

Magazinul Ikea din România a fost al 253-lea deschis în a 35-a țară, pe 21 martie 2007. În luna iunie 2019, Ikea a inaugurat noul magazin de pe Bulevardul Theodor Pallady din Capitală, o investiție de 90 de milioane de euro, care a creat 600 de noi locuri de muncă.

viewscnt
Afla mai multe despre
ikea
prime