Începe prima etapă de înscriere în Programul Rabla pentru Electrocasnice. Se pot cumpăra mașini de spălat rufe, mașini de spălat vase și frigidere/congelatoare

Începe prima etapă de înscriere în Programul Rabla pentru Electrocasnice. Se pot cumpăra mașini de spălat rufe, mașini de spălat vase și frigidere/congelatoare
scris ieri, 09:00

Administrația Fondului pentru Mediu anunță că, începând de vineri, începe prima tapă de înscriere în Programul Rabla pentru Electrocasnice. Se pot cumpăra mașini de spălat rufe, mașini de spălat vase și frigidere/congelatoare. Bugetul etapei este de 25 de milioane de lei.

”Începând de vineri, 24 iunie, ora 10.00, persoanele fizice se pot înscrie în prima etapă a Programului Rabla pentru Electrocasnice pentru selectarea voucherelor aferente categoriei din care fac parte mașinile de spălat rufe, mașinile de spălat vase și frigiderele/congelatoarele”, a transmis AFM, într-un comunicat de presă. 

Un distribuitor Apple din România - explozie a vânzărilor și profitului. A depășit borna de 1 miliard lei CITEȘTE ȘI Un distribuitor Apple din România - explozie a vânzărilor și profitului. A depășit borna de 1 miliard lei

Sursa ctată precizează că bugetul primei etape este de 25 de milioane lei, iar selecția voucherelor se face în perioada 24 iunie 2022, ora 10:00 – 30 iunie 2022, ora 23:59 sau până la epuizarea bugetului, scrie News.ro.

”Persoanele fizice se mai pot înscrie în program prin crearea contului de utilizator până joi, 23 iunie, ora 23:59, în aplicația informatică disponibilă pe site-ul Administrației Fondului pentru Mediu – www.afm.ro”, a mai transmis AFM. 

În prima etapă, se acordă vouchere pentru achiziționarea de echipamente electrice și electronice de uz casnic, după cum urmează:

400 de lei pentru mașini de spălat rufe, inclusiv cu uscător, având cel puțin noua clasă energetică C;

400 de lei pentru mașini de spălat vase având cel puțin noua clasă energetică D;

400 de lei pentru categoria frigidere/combine frigorifice/lăzi frigorifice/congelatoare având cel puțin noua clasă energetică E.

După publicarea listei persoanelor fizice aprobate pe site-ul AFM, solicitanții se vor prezenta la unul dintre comercianții validați, de unde vor achiziționa echipamentul dorit. 

viewscnt
Afla mai multe despre
rabla pentru electrocasnice
mașini de spălat