iSTYLE, reseller Apple, se extinde cu afaceri în creștere

iSTYLE, reseller Apple, se extinde cu afaceri în creștere
scris 2 mar 2020

iSTYLE, cel mai important retailer specializat Apple din România, a deschis cel de-al unsprezecelea magazin al rețelei, în cadrul centrului comercial Iulius Mall din Cluj-Napoca.

Anul 2019 a adus cei mai buni indicatori financiari pentru iSTYLE Retail: o cifră de afaceri de aproximativ 50 de milioane de euro, reprezentând o creștere de aproximativ 30% față de anul precedent. Este cea mai mare cifră de afaceri înregistrată până în prezent, corelată cu o creștere a profitului net și a numărului de angajați, care a depășit 80 de persoane.

Vânzări record de ochelari în weekend-ul de Mărțișor. Românii au cumpărat ochelari atrași de reduceri, dar și speriați de coronavirus CITEȘTE ȘI Vânzări record de ochelari în weekend-ul de Mărțișor. Românii au cumpărat ochelari atrași de reduceri, dar și speriați de coronavirus

Următorul obiectiv al companiei este relocarea magazinului iSTYLE Brașov într-un nou centru comercial, care își va deschide porțile în luna mai 2020.

iSTYLE Retail SRL este controlată integral de iSTYLE Professional Services, companie deținută de iSTYLE Cyprus Limited – 99,94% și Valeriu Adrian Ion – 0,06%.

viewscnt
Afla mai multe despre
istyle
apple