Jeff Bezos a vândut acțiuni ale Amazon.com în valoare de 3,1 miliarde de dolari

Jeff Bezos a vândut acțiuni ale Amazon.com în valoare de 3,1 miliarde de dolari
Profit.ro
Profit.ro
scris 7 aug 2020

Directorul general al Amazon.com, Jeff Bezos, a vândut în ultimele zile acțiuni ale gigantului de comerț electronic în valoare de 3,1 miliarde de dolari, potrivit declarațiilor depuse la autoritățile de reglementare, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară
Huawei, compania cu cele mai multe patente în 5G, susține 2.200 de joburi în România și aduce o valoare adaugată în economie de peste 200 mil. euro pe an CITEȘTE ȘI Huawei, compania cu cele mai multe patente în 5G, susține 2.200 de joburi în România și aduce o valoare adaugată în economie de peste 200 mil. euro pe an

Vânzarea a avut loc în condițiile în care prețul acțiunilor companiei a crescut cu peste 73% în acest an, scrie News.ro.

În timpul primelor două zile ale lunii august, Bezos a vândut 1 milion de acțiuni Amazon, în cadrul unui plan anunțat anterior.

Bezos, cel mai bogat om din lume, a anunțat că intenționează să vândă anual acțiuni în valoare de circa 1 miliard de dolari, pentru a finanța activitățile companiei sale producătoare de rachete Blue Origin.

În urma acestei vânzări de acțiuni, Bezos mai deține 54,5 milioane de acțiuni Amazon, în valoare de aproximativ 174,64 de miliarde de dolari, la prețul acțtual al acestora.

viewscnt
Afla mai multe despre
jeff bezos
amazon.com