Johnson & Johnson cumpără Vogue International pentru 3,3 miliarde dolari

Johnson & Johnson cumpără Vogue International pentru 3,3 miliarde dolari
scris 2 iun 2016

Grupul american Johnson & Johnson a ajuns la un acord pentru cumpărarea producătorului de cosmetice pentru îngrijirea părului Vogue International, pentru care va plăti 3,3 miliarde de dolari în numerar. Producătorul șampoanelor OGX va intra în portofoliul Johnson & Johnson în trimestrul al treilea.

Prin achiziția Vogue International, Johnson & Johnson urmărește consolidarea prezenței pe segmentul global al produselor pentru îngrijirea părului, potrivit unui comunicat al grupului. Tranzacția va fi finalizată în trimestrul al treilea.

Produsele Vogue International, printre care liniile de șampoane și balsamuri OGX, Proganix și FX, sunt comercializate în SUA și alte 38 de țări.

TOP Retailul modern din România s-a apropiat de pragul de afaceri de 10 mld euro în 2015, an în care și-a dublat profitul CITEȘTE ȘI TOP Retailul modern din România s-a apropiat de pragul de afaceri de 10 mld euro în 2015, an în care și-a dublat profitul

Johnson & Johnson, cu activități în domeniile farmaceutic, biotehnologic și producerea bunurilor de larg consum, deține aproximativ 250 de companii în peste 60 de țări. Grupul, numărul cinci pe piața farma mondială și al șaselea cel mai mare producător de bunuri de larg consum, are 127.500 de angajați și vânzări anuale de peste 70 miliarde de dolari.

viewscnt
Afla mai multe despre
johnson & johnson
vogue international
achizitie
investitie