JYSK deschide un nou magazin

JYSK deschide un nou magazin
scris 3 dec 2020

Retailerul JYSK inaugurează al doilea magazin din Sibiu, în parcul retail Zacaria, din zona vest. Noul magazin JYSK va avea o suprafață totală de aproape 1.300 metri pătrați.

Acesta este cel de-al 94-lea magazin al grupului scandinav în România, după inaugurarea în urmă cu câteva zile a două magazine, în orașele Turda și Călărași. 

JYSK a obținut rezultate record în acest an, în pofida restricțiilor impuse de autorități pe fondul pandemiei de coronavirus, care au afectat vânzările din prima parte a anului.

Se scumpesc țigările. Acciza la țigarete va fi aliniată cerințelor impuse de reglementările europene, începând cu 1 ianuarie CITEȘTE ȘI Se scumpesc țigările. Acciza la țigarete va fi aliniată cerințelor impuse de reglementările europene, începând cu 1 ianuarie

Subsidiara locală a retailerului scandinav de mobilă și decorațiuni omonim a închis toate magazinele fizice timp de două luni în primăvară.

JYSK a raportat afaceri de 612,5 milioane de lei în anul financiar 2019/2020, în creștere cu 5,3% față de anul precedent, când afacerile au atins un nivel record la acel moment de 582 milioane de lei. Profitul brut (EBIT) a urcat cu 8,4%, de la 75,6 milioane la 81,9 milioane de lei.

Avansul a frânat însă puternic comparativ cu anul financiar 2018/2019, când afacerile au crescut cu 20,5%, iar profitul cu aproape 13%, reflectând impactul restricțiilor.

Printre produsele care au înregistrat cele mai mari creșteri față de anul trecut se numără lenjeriile de pat, saltelele și textilele pentru casă, iar cele mai vândute produse au fost mobilierul și saltelele.

JYSK a inaugurat primul magazin din România în anul 2007, în Oradea, în prezent având o rețea națională de 93 de magazine și 885 de angajați.

JYSK este unul dintre cei mai importanți retaileri de mobilă și decorațiuni interioare din Europa, cu afaceri anuale de peste 4 miliarde de euro. Grupul desfășoară operațiuni în 51 de țări și are peste 23.000 de angajați și circa 3.000 de magazine. 

viewscnt
Afla mai multe despre
jysk romania
vanzari record
jysk mobila
rezultate financiare
pandemie
coronavirus