JYSK inaugurează cel de-al 65-lea magazin din țară în Bucur Retail Park din București

JYSK inaugurează cel de-al 65-lea magazin din țară în Bucur Retail Park din București
scris 5 dec 2018

JYSK, unul dintre cei mai mari retaileri de mobilă, decorațiuni și textile pentru casă din Europa, parte a grupului scandinav JYSK Nordic, inaugurează cel de-al 65-lea magazin JYSK din țară în București în Bucur Retail Park din Bulevardul Timișoara.

JYSK Frigocom este cel de-al optulea magazin pe care retailerul scandinav de mobilier și decorațiuni interioare îl deschide în București.

Cu o suprafață totală de 1350 de metri pătrați, JYSK Frigocom este primul magazin JYSK din București care este amenajat după noul concept, Store 3.0. 

Romsilva scoate la vânzare 65.000 de pomi de Crăciun CITEȘTE ȘI Romsilva scoate la vânzare 65.000 de pomi de Crăciun

Primul magazin JYSK din România a fost deschis în 2007, la Oradea. În prezent, JYSK are 65 de magazine în România și peste 800 de angajați.

Compania estimează că în anii următori, pe măsură ce va inaugura noi magazine, va deschide câte 150 de poziții vacante noi în fiecare an. Targetul JYSK România este de a ajunge la 135 de magazine până la finalul anului 2023.

JYSK a avut, în România, a avut o cifră de afaceri de 482,8  milioane lei și un profit brut înainte de taxe de 67,2 milioane lei în anul financiar 2018. Aceste rezultate reprezintă o creștere de 33% a cifrei de afaceri și o creștere a profitului brut de 23% față de anul financiar anterior. Sunt cele mai bune rezultate de la intrarea pe piața locală, în urmă cu 11 ani.

viewscnt
Afla mai multe despre
jysk
bucur retail park