JYSK România deschide un nou magazin și atinge borna 100

JYSK România deschide un nou magazin și atinge borna 100
Profit.ro
Profit.ro
scris 3 iun 2021

Retailerul scandinav JYSK România a anunțat că a ajuns la 100 de magazine în România, odată cu deschiderea unui nou magazin în Constanța, și vrea să dubleze numărul de unități.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

Magazinul JYSK Constanța Far este cel de-al treilea pe care compania îl deschide în Constanța, unde a ajuns pentru prima dată în urmă cu mai bine de 10 ani.

Grupul Tinmar și-a propus susținerea în continuare a invesțiilor în sectorul energiei regenerabile, atât prin achiziția de parcuri funcționale cât și prin dezvoltarea unor noi proiecte CITEȘTE ȘI Grupul Tinmar și-a propus susținerea în continuare a invesțiilor în sectorul energiei regenerabile, atât prin achiziția de parcuri funcționale cât și prin dezvoltarea unor noi proiecte

JYSK a deschis primul magazin din România în anul 2007, la Oradea, în sistem franciză. Procesul accelerat de expansiune a început însă în 2014, după ce franciza a fost preluată de JYSK Nordic.

JYSK România are 100 de magazine și 960 de angajați. Cifra de afaceri realizată în anul financiar 2019-2020 a fost de 612,5 milioane lei, la un EBIT de 81,9 milioane lei.

JYSK își are rădăcinile în Scandinavia: Primul magazin s-a deschis în Danemarca în 1979. În prezent, JYSK Group are peste 3000 de magazine și 26.500 de angajați în 51 de țări.

Prima zi din iulie vine cu noi schimbări pe piața energiei electrice. Asigură-ți un preț fix avantajos pentru anul contractual următor CITEȘTE ȘI Prima zi din iulie vine cu noi schimbări pe piața energiei electrice. Asigură-ți un preț fix avantajos pentru anul contractual următor

Fondatorul și proprietarul JYSK roip este Lars Larsen. Cifra totală de afaceri a grupului JYSK este de 4.1 miliarde euro.

viewscnt
Afla mai multe despre
jysk românia
magazin