Kaufland anunță angajări

Kaufland anunță angajări
scris 16 apr 2020

Retailerul german Kaufland scoate circa 250 de posturi pentru angajare, în magazine din București, Iași, Craiova, Constanța, Cluj-Napoca, Timișoara, Ploiești, Călărași, Botoșani, Turda, Sfântu Gheorghe, Moreni sau Rădăuți.

Posturile sunt disponibile de la trainee și până la manager, și vizează atât magazinele (lucrător comercial, șef de raion, manager proiect instalații frigorifice etc), centrele logistice (tehnician automatizări, lăcătuș mecanic, electrician, analist SAP etc.), cât și birourile centrale (în Departamentele Procurări, Resurse Umane, Vânzări, Expansiune, Financiar-Administrativ etc.)..

Lanțul de cafenele 5 to go anunță redeschiderea CITEȘTE ȘI Lanțul de cafenele 5 to go anunță redeschiderea

În București, peste 200 de locuri de muncă sunt în cadrul celor două noi magazine pe care Kaufland le va deschide până în luna iunie.

În ultima lună și jumătate, peste 8.000 de români au aplicat pentru un post la Kaufland.

Peste 15.000 de români lucrează, în medie, la Kaufland România.

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu 1.300 de magazine în 8 țări, 132.000 de angajați și o rețea de 127 de magazine în România.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
kaufland
angajari