KFC a reluat utilizarea dozatoarelor de băuturi răcoritoare

KFC a reluat utilizarea dozatoarelor de băuturi răcoritoare
scris 31 oct 2019

Sphera Franchise Group anunță reluarea utilizării dozatoarelor de băuturi răcoritoare în restaurantele KFC, în urma unei informări primite din partea autorităților, conform căreia decizia luată în urmă cu o săptămână de a suspenda folosirea acestora a fost ridicată.

Șefii celor mai mari bănci din România vor dezbate cu celebrul economist Nouriel Roubini starea reală a economiei și perspectivele izbucnirii unei noi crize. Te așteptăm la eveniment! Click pentru detalii și înregistrare

Anterior fusese solicitată autorizarea ca producător de băuturi răcoritoare pentru a fi permisă în continuare utilizarea dozatoarelor, scrie Agerpres.

FOTO Controale ANPC la magazine Carrefour: Alimente păstrate la temperaturi inadecvate, cu data de consum depășită sau depozitate în condiții neigienice CITEȘTE ȘI FOTO Controale ANPC la magazine Carrefour: Alimente păstrate la temperaturi inadecvate, cu data de consum depășită sau depozitate în condiții neigienice

Inspectorii de la Protecția Consumatorilor au interzis utilizarea aparatelor de producere a gheții din restaurantele KFC, după ce au descoperit bacteria Clostridium, bacterii coliforme și enterococi în gheața, a anunțat, în urmă cu o săptămână, directorul general al ANPC, Paul Anghel.

Ulterior, KFC România a anunțat că a demarat o investigație internă și a decis oprirea tuturor mașinilor de gheață din toate restaurantele KFC din țară până la finalizarea acesteia.

viewscnt
Afla mai multe despre
kfc
dozatoare