KFC inaugurează două restaurante în Oradea și în Râmnicu Vâlcea, investiție de 750.000 euro

KFC inaugurează două restaurante în Oradea și în Râmnicu Vâlcea, investiție de 750.000 euro
Profit.ro
Profit.ro
scris 7 dec 2017

KFC a investit 750.000 euro pentru inaugurarea a două restaurante situate în Oradea și în Râmnicu Vâlcea și ajunge la 68 de unități la nivel național.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Restaurantul din Oradea se află în ERA Shopping Park, iar cel din Râmnicu Vâlcea este situat în zona de food-court, la primul etaj al centrului comercial Shopping City Râmnicu Vâlcea.

„Încă de la lansarea primului restaurant KFC în România, obiectivul nostru a fost să ajungem cât mai aproape de consumatori. Iată că planurile noastre se bucură de succes, dovadă fiind cele mai recente inaugurări: al doilea restaurant din Râmnicu Vâlcea și al treilea din Oradea,” a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer KFC.

ULTIMA ORĂ: Comisia Europeană trimite România în fața Curții de Justiție a UE și cere plata unei amenzi de circa 43.000 euro pe zi CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ: Comisia Europeană trimite România în fața Curții de Justiție a UE și cere plata unei amenzi de circa 43.000 euro pe zi

În fiecare restaurant vor lucra câte 40 de persoane.

Sphera Franchise Group S.A. este cel mai mare grup din industria food service din România și deține companiile care operează în sistem de masterfranciză brandurile KFC, Pizza Hut, Pizza Hut Delivery și Taco Bell.

În România, lanțul de restaurante KFC numără 68 de restaurante atât în București, cât și în alte orașe precum Râmnicu Vâlcea, Timișoara, Arad, Cluj-Napoca, Oradea, Suceava, Pitești sau Brașov. De asemenea, operează două restaurante la Chișinău, Republica Moldova și două în zona de nord-est a Italiei.

viewscnt
Afla mai multe despre
kfc
restaurante