KFC își extinde rețeaua de restaurante și intră în Centrul Vechi al Capitalei

KFC își extinde rețeaua de restaurante și intră în Centrul Vechi al Capitalei
scris 9 nov 2017

Lanțul de restaurante KFC deschide primul restaurant din Centrul Vechi al Capitalei, având o suprafață de 200 de metri pătrați. Simultan, va deschide și prima unitate de tip Drive Thru din Oradea, în incinta centrului comercial Prima Shops, cu o suprafață de 130 metri pătrați.

Cu cele două inaugurări, KFC ajunge la 65 de restaurante în România.

Investiția în cele două unități este de circa 1 milion de euro.

FAN Courier lansează serviciul de ridicare non-stop a produselor comandate online. Clienții vor ridica livrările de la lockere, cu un cod PIN CITEȘTE ȘI FAN Courier lansează serviciul de ridicare non-stop a produselor comandate online. Clienții vor ridica livrările de la lockere, cu un cod PIN

KFC funcționează sub umbrela Sphera Franchise Group, cel mai mare grup de restaurante din România, care mai deține companiile care operează în sistem de masterfranciză brandurile Pizza Hut, Pizza Hut Delivery și Taco Bell.

Grupul a intrat acum pe bursa București.

În România, lanțul de restaurante KFC are 65 de restaurante atât în București, cât și în alte orașe precum Timișoara, Cluj-Napoca, Suceava, Oradea, Pitești sau Brașov. De asemenea, operează două restaurante la Chișinău, Republica Moldova și două în zona de nord-est a Italiei.

viewscnt
Afla mai multe despre
kfc
centrul vechi