La Cocoș se extinde într-un nou oraș

La Cocoș se extinde într-un nou oraș
Profit.ro
Profit.ro
scris 5 mar 2024

Rețeaua locală de retail La Cocoș se extinde și în Brașov, unde va deschide al 4-lea hipermarket din țară.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei

Noul magazin va ocupa o suprafață de aproximativ 10.000 metri pătrați în complexul comercial Brintex-Brașov.

CONFIRMARE Startup maghiar cu una dintre cele mai mari aplicații din Europa Centrală și de Est intră în România. „Venim într-o țară recunoscută pentru mâncarea delicioasă și ospitalitate.” CITEȘTE ȘI CONFIRMARE Startup maghiar cu una dintre cele mai mari aplicații din Europa Centrală și de Est intră în România. „Venim într-o țară recunoscută pentru mâncarea delicioasă și ospitalitate.”

Magazinul din Brașov este prima unitate anunțată oficial, ca parte a planului de dezvoltare a rețelei La Cocoș, ce prevede deschiderea a încă cinci magazine noi în 2024 și 2025. Supermarket La Cocoș este primul independent din sectorul alimentar din România care a realizat vânzări de aproximativ 1 miliard de lei în anul 2023 cu cele trei hipermarketuri, două în Ploiești și unul în București. 

Primul magazin a fost inaugurat în 2014 în Ploiești. După mai mulți ani de creștere, în anul 2019 a ajuns la vânzări de 54,4 milioane de euro doar cu magazinul din Ploiești, care avea la vremea respectivă o suprafață de 3.950 metri pătrați. A început planul de extindere mergând la București în noiembrie 2020, unde a deschis al doilea magazin situat în incinta Vitantis Shopping Center, cu o suprafață de aproximativ 11.400 metri pătrați. De asemenea, în noiembrie, dar trei ani mai târziu, în 2023, a fost inaugurată cea de-a treia unitate, tot în Ploiești, care are o suprafață de vânzare de aproximativ 13.000 metri pătrați, fiind și cel mai mare magazin din comerțul alimentar independent din România.

viewscnt
Afla mai multe despre
la cocoș
supermarket
brasov