Lagardère Travel Retail a deschis un nou magazin 1 Minute in Iride Business Park

Lagardère Travel Retail a deschis un nou magazin 1 Minute in Iride Business Park
Cristina Dobreanu
Cristina Dobreanu
scris 22 iun 2016

În urma unei investiții de 90.000 de euro, Lagardère Travel Retail a deschis un nou magazin 1 Minute, un concept fresh food & convenience, în București, în incinta centrului de afaceri Iride Business Park din Bulevardul Dimitrie Pompei.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Cu o suprafață de 104 metri pătrați, 1 Minute pune la dispoziția angajaților din parcul de afaceri, dar și vizitatorilor, o gamă variată de produse fresh. Toate acestea sunt preparate în bucătăria unității: sandwich-uri, crostini, wrap-uri, produse de patiserie proaspăt coapte, fresh-uri, dar  și deserturi sau cafea. Tot aici se pot găsi băuturi răcoritoare și o serie de produse convenience, cum ar fi tabacul, respectiv reviste și ziare.  

Acesta este al doilea magazin 1 Minute pe care compania îl operează în incinta Iride Business Park, fiind în același timp un rebranding și o lărgire a suprafeței magazinului Inmedio, care funcționa aici încă din anul 2012. 

Luchi Georgescu a avut anul trecut un profit de aproape trei ori mai mare din producția de mezeluri CITEȘTE ȘI Luchi Georgescu a avut anul trecut un profit de aproape trei ori mai mare din producția de mezeluri

În prezent, sunt 14  magazine 1 Minute în centrele de afaceri din București.

Lagardère Travel Retail este o divize a grupului internațional Lagardère și are peste 4.500 de magazine în duty-free&luxury, travel essentials și foodservice.

În România, compania este prezentă de peste 20 de ani și operează o rețea de 226 de magazine pe segmentele news & convenience, gifts & souvenirs și foodservice sub branduri diferite, între care cele mai cunoscute fiind Inmedio, 1 minute și So!Coffee.

viewscnt
Afla mai multe despre
1 minute.
lagardere travel retail
iride business park
inmedio