Lanțul de cafenele Okfea vizează extinderea cu încă 25 de unități

Lanțul de cafenele Okfea vizează extinderea cu încă 25 de unități
Profit.ro
Profit.ro
scris 11 sep 2019

Lanțul de cafenele Okfea, care cuprinde în prezent 5 unități proprii, 2 francize implementate și încă 7 în curs de implementare până la finalul anului, are în plan dezvoltarea a 25 de noi spații în sistem de franciză până la finalul anului 2020.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

“La sfârșitul anului 2018, grupul de firme ce activează sub brandul Okfea a înregistrat rezultate financiare cumulate în valoare de aproximativ 200.000 euro. Anul acesta ne așteptăm la o cifră de afaceri de aproximativ 500.000 euro per grup, având în vedere noile locații deja deschise, dar și pe cele care care urmează a fi deschide în franciză”, spune David Ioanițescu, cofondator Okfea.

Mega Image lansează o nouă marcă proprie CITEȘTE ȘI Mega Image lansează o nouă marcă proprie

În primeșe șase luni ale acestui an, veniturile Okfea au crescut cu aproximativ 50% față de aceeași perioadă a anului trecut, în condițiile în care ultimele francize contractate în București și în alte localități sunt încă în curs de deschidere.

“Ne așteptăm ca a doua jumătate a anului 2019 să ne aducă venituri cumulate egale cu întreg anul 2018, ținând cont că vom avea 7 noi locații în portofoliu și o perioadă prielnică vânzării de băuturi pe bază de cafea,” apreciază și Andreea Radu, cofondator Okfea.

viewscnt
Afla mai multe despre
okfea
lant de cafenele