Lanțul de restaurante grecești de tip fast-food Hercule se extinde

Lanțul de restaurante grecești de tip fast-food Hercule se extinde
Profit.ro
Profit.ro
scris 3 sep 2019

Hercule, lanțul de restaurante grecești de tip fast-food fondat de omul de afaceri Ștefan Mandachi, va avea o nouă unitate, în urma unei investiții de 91.000 euro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Cel de-al patrulea restaurant Hercule va fi inaugurat în perioada următoare, în incinta Mandachi Hotel&Spa, din municipiul Suceava. 

Rețeaua Hercule are o vechime de patru ani pe piață și funcționează în sistem de franciză, investiția într-o unitate pornind de la 48.500 euro. Taxa de franciză se ridică la 7.500 euro, iar redevența este zero.

VIDEO Bugatti Chiron a stabilit un record de viteză CITEȘTE ȘI VIDEO Bugatti Chiron a stabilit un record de viteză

În prezent, lanțul de restaurante numără trei unități: una situată în centrul comercial Aurora Shopping Mall din Buzău, precum și două restaurante stradale, în Reșița și Vaslui. Acestora li se va adăuga restaurantul aflat în incinta Mandachi Hotel&Spa, iar astfel rețeaua va ajunge la 48 angajați. Până la finalul lui 2019, lanțul Hercule se va extinde cu un restaurant, iar astfel vor mai fi create circa 12 noi locuri de muncă.

Lanțul Hercule a înregistrat, la finalul anului 2018, o cifră de afaceri de 1,14 milioane de euro, iar pentru 2019 se estimează atingerea pragului de 2  milioane euro.

Mandachi Hotel&Spa este membră a celei mai mari rețele de francize din România, www.francizelacheie.ro, care operează mai multe afaceri: Magnificus Plaza, rețea de săli de evenimente, Spartan, cel mai mare lanț de restaurante din țară pe bază de carne rotisată, Hercule, cea mai cunoscută rețea de restaurante de tip tavernă grecească în sistem de franciză, Baba Cloanța, prima franciză din România care comercializează burgeri copți pe plită. Din platforma francizelacheie.ro, ale cărei baze au fost puse de Ștefan Mandachi, mai  face parte și Erichman, magazin de materiale de construcții, finisaje și amenajări, cu o vechime de 20 de ani pe piață.

viewscnt
Afla mai multe despre
hercule
fast food