Lanțul de restaurante Spartan se extinde - plan în Barcelona, Valencia, Viena

Lanțul de restaurante Spartan se extinde -  plan în Barcelona, Valencia, Viena
Profit.ro
Profit.ro
scris 29 sep 2021

Lanțul de restaurante Spartan se extinde cu două noi locații, în Șelimbăr și în Hunedoara. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Grupul Spartan este în proces de extindere și caută locații pentru amplasarea unor noi restaurante, dar și parteneri francizați, din țară și din străinătate, alături de care să continue dezvoltarea afacerii.

Planurile din e-commerce-ul românesc, noile reguli pregătite de autorități în domeniu și cum pot fi atrași mai mulți clienți sunt doar o parte dintre temele care vor fi prezentate la Videoconferința Profit E-commerce, organizată cu sprijinul Philip Morris România, ING, Telekom România, Altex și programată pentru 30 septembrie.

Videoconferința va fi transmisă în direct și la PROFIT NEWS TV, detalii fiind disponibile AICI

„Spartan își continuă expansiunea, atât în țară, cât și în afara granițelor. De curând, am început să prospectăm piața din Spania și am văzut că există un potențial enorm acolo și avem în plan să deschidem două birouri de franciză, în Barcelona și în Valencia. Vom continua cu Austria, unde, în luna octombrie a acestui an, vom începe amenajările la primul restaurant Spartan din Viena, pentru care a fost stabilită o investiție minimă de 250.000 de euro”, a declarat Ștefan Mandachi, fondatorul Spartan. 

Un nou studiu IRES identifică factorii-cheie pentru trecerea consumatorilor români de la fumat la produse cu risc redus CITEȘTE ȘI Un nou studiu IRES identifică factorii-cheie pentru trecerea consumatorilor români de la fumat la produse cu risc redus

Lanțul de restaurante a fost fondat în 2012 și numără 67 de restaurante, dintre care 26 sunt restaurante proprii și alte 41 sunt în sistem de franciză, deschise în capitală și în 38 de orașe din țară: Suceava, Alba Iulia, Arad, Brașov, Iași, Cluj, Timișoara, Botoșani, Galați, Brăila, Focșani, Târgu-Jiu, Craiova, Pitești, Turnu-Severin, Deva, Râmnicu Vâlcea, Baia Mare, Oradea, Roman, Sibiu, Șelimbăr, Zalău, Piatra Neamț, Constanța, Vicov, Bistrița, Câmpina, Buzău, Bacău, Bârlad, Vaslui, Huși, Târgoviște, Sfântu Gheorghe, Târgu Mureș, Lugoj și Petroșani.

viewscnt
Afla mai multe despre
restaurante
spartan