Macron ia în considerare emiterea unor tichete de masă pentru familiile cu venituri medii și mici

Macron ia în considerare emiterea unor tichete de masă pentru familiile cu venituri medii și mici
Profit.ro
Profit.ro
scris 23 mar 2022

Președintele francez, Emmanuel Macron, a declarat că ia în considerare emiterea de tichete de masă pentru a ajuta familiile cu venituri medii și mici care se confruntă cu creșterea prețurilor la alimente, agravată de invazia Rusiei în Ucraina, potrivit CNN.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

”Ne vom confrunta cu o criză alimentară la nivel mondial”, a spus Macron într-un interviu acordat radioului France Bleu.

Soluțiile GRENKE vă oferă libertatea de care aveți nevoie pentru a vă dezvolta și implementa ideile creative. Interviu cu Liviu Bănulescu, Managing Director GRENKE România CITEȘTE ȘI Soluțiile GRENKE vă oferă libertatea de care aveți nevoie pentru a vă dezvolta și implementa ideile creative. Interviu cu Liviu Bănulescu, Managing Director GRENKE România

”Vreau să pun în aplicare un (sistem) de tichete de masă pentru a ajuta gospodăriile cele mai modeste și clasa de mijloc care se confruntă cu aceste costuri suplimentare”, a subliniat el.

Tichetele de masă propuse ar fi similare cu sistemul actual de tichete de energie din țară, care ajută aproximativ 5.8 milioane de familii cu venituri mici să își plătească facturile de curent și gaze, potrivit datelor Ministerului francez de Finanțe, scrie News.ro.

Studiu EY România: 78% dintre Directorii Financiari din România consideră că se vor implica mai mult în dezvoltarea și executarea strategiilor de business în următorii trei ani CITEȘTE ȘI Studiu EY România: 78% dintre Directorii Financiari din România consideră că se vor implica mai mult în dezvoltarea și executarea strategiilor de business în următorii trei ani

Macron a reiterat că Franța și Europa trebuie să obțină în cele din urmă independența alimentară, un element-cheie al agendei sale în campania prezidențială.

Primul tur de scrutin pentru alegerile prezidențiale din Franța este programat pe 10 aprilie.

viewscnt
Afla mai multe despre
macron
tichete de masa
franta