Magazinul Miele din Dorobanți a înregistrat vânzări de 400.000 de euro în primul an de la deschidere

Magazinul Miele din Dorobanți a înregistrat vânzări de 400.000 de euro în primul an de la deschidere
Profit.ro
Profit.ro
scris 7 nov 2017

Germanii de la Miele, producător de electrocasnice de lux, au anunțat că cel de-al doilea magazin din București, deschis în Dorobanți, a înregistrat vânzări de 400.000 de euro, în primul an de la inaugurare. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Investiția în magazinul de 100 de metri pătrați a fost de 100.000 de euro, aici fiind sunt expuse toate categoriile de produse Miele disponibile în România, de la accesorii și consumabile, până la espressoare, mașini de spălat rufe și uscătoare, sisteme de călcat, mașini de spălat vase, frigidere și electrocasnice încorporabile.

În primul an de funcționare, cea mai mare comandă înregistrată în magazin a fost de 60.000 lei.

STUDIU Black Friday 2017: 38% dintre români vor cumpăra doar dacă găsesc prețuri cu adevărat mai mici. Este în continuare preferată plata cash la livrare. Ce și de când încep să cumpere CITEȘTE ȘI STUDIU Black Friday 2017: 38% dintre români vor cumpăra doar dacă găsesc prețuri cu adevărat mai mici. Este în continuare preferată plata cash la livrare. Ce și de când încep să cumpere

În București, compania deține și cel mai mare magazin din rețea, showroom-ul Miele din Piața Presei. La nivel național, Miele are trei magazine proprii și cinci magazine exclusive, deschise în regim de franciză, în Sibiu, Târgu Mureș, Deva, Brașov și Cluj-Napoca. În prezent, cele trei magazine proprii, Miele Point și Miele showroom din București și Miele Point din Constanța, alături de cele cinci unități exclusive generează 60% din vânzările companiei, la nivel național.

Produsele Miele sunt comercializate în peste 60 de magazine din țară, care se înscriu în cinci categorii: parteneri Miele exclusiv, în cadrul cărora sunt vândute doar electrocasnicele brandului, magazine proprii, rețele de magazine specializate în vânzările de mobilier de lux, dar și rețele și magazine independente de electroIT.

Miele a înregistrat în 2016 o creștere a vânzărilor de 56% pe piața din România, la 24,5 milioane de lei.

Compania are în România o fabrică dezvoltată de la zero, în județul Brașov, pe care a inaugurat-o în 2009, în urma unei investiții de 24 de milioane de euro. În fabrica de la Brașov sunt produse componente electronice.

Compania fondată în 1899 are opt filiale de producție în Germania și câte o filială în Austria, Cehia, China și România. Cifra de afaceri a companiei în anul 2016/17 a crescut la aproximativ 3,93 miliarde de euro, cu 70% vânzări în afara Germaniei.

Miele este reprezentată prin filiale proprii și de importatori în aproape 100 de țări.

Compania Miele se află în proprietatea celei de-a patra generații a familiei fondatoare, are aproximativ 19.500 de angajați, dintre care 10.900 în Germania. Sediul companiei se află în Gütersloh / Westphalia, Germania.  

viewscnt
Afla mai multe despre
miele
electrocasnice
magazin