McDonald’s a deschis cel de-al 70-lea restaurant din România și are în plan încă 22 proiecte de investiții

McDonald’s a deschis cel de-al 70-lea restaurant din România și are în plan încă 22 proiecte de investiții
Profit.ro
Profit.ro
scris 10 nov 2017

McDonald’s a deschis cel de-al 70-lea restaurant din România în Mega Mall București, în urma unei investiții de 2,5 milioane lei. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

“Restaurantul din Mega Mall este cea de-a doua deschidere din acest an și cel de-al 70-lea McDonald’s deschis în România. Astăzi avem peste 200.000 de clienți care vin zilnic la McDonald’s avem în plan 22 de proiecte de dezvoltare și investiții pe care am început deja să le implementăm și pe care vrem să le finalizăm până la finalul anului”, a declarat Daniel Boaje, Director General Premier Restaurants România, companie care operează în țara noastră lanțul de restaurante fast-food.

„La Plăcinte” începe să taie din restaurante: a închis 1 local în București și a renunțat la Brașov. Firma care operează lanțul este pe pierderi de la intrarea în România CITEȘTE ȘI „La Plăcinte” începe să taie din restaurante: a închis 1 local în București și a renunțat la Brașov. Firma care operează lanțul este pe pierderi de la intrarea în România

Începând cu anul trecut, McDonald’s este parte a companiei Premier Capital, partenerul pentru dezvoltare a restaurantelor McDonald’s din Estonia, Grecia, Letonia, Lituania și Malta. Premier Capital plc operează 138 de restaurante.

În România, McDonald’s este lider al pieței restaurantelor, cu 70 de restaurante în 21 de orașe. Până în prezent, compania a investit peste 800 de milioane de lei în România, are 5.000 de angajați și  primește zilnic peste 200.000 clienți. 

viewscnt
Afla mai multe despre
mcdonald’s
mega mall