McDonald’s deschide un nou restaurant în Ploiești și anunță extinderea rețelei cu încă 6 unități

McDonald’s deschide un nou restaurant în Ploiești și anunță extinderea rețelei cu încă 6 unități
scris 31 mai 2018

Lanțul de restaurante tip fast-food McDonald’s deschide cel de-al patrulea restaurant din Ploiești, investiție de 2,6 milioane lei. Este cel de-al 72-lea restaurant al rețelei, iar conducerea companiei a aunțat că în 2018 vor fi deschise alte 6 unități în România.

”Orașul Ploiești a fost unul dintre primele din România în care am deschis un restaurant McDonald’s acum peste 20 de ani. Restaurantul din Ploiești este prima deschidere de anul acesta, un an foarte ambițios în care urmează să deschidem încă 6 restaurante”, a declarat Daniel Boaje. 

Noul restaurant McDonald’s este situat în incinta centrului comercial Ploiești Shopping City.

Începând cu anul 2016, McDonald’s este parte a companiei Premier Capital, partenerul pentru dezvoltare a restaurantelor McDonald’s din Estonia, Grecia, Letonia, Lituania și Malta. Premier Capital plc operează 141 de restaurante.

Valoare de piață: Retailerul online Elefant - evaluat la 20 milioane euro de Banca Transilvania CITEȘTE ȘI Valoare de piață: Retailerul online Elefant - evaluat la 20 milioane euro de Banca Transilvania

În România, McDonald’s este lider al pieței restaurantelor, cu 72 de restaurante în 21 de orașe. Până în prezent, compania a investit peste 800 de milioane de lei în România, are 4.500 de angajați și primește zilnic peste 200.000 clienți.

Premier Capital plc. a înregistrat o creștere de 14,5% a cifrei de afaceri, ajungând la 263 milioane de euro pentru anul 2017.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
mcdonald’s
ploiesti