Mega Image anunță - schimbă programul de funcționare

Mega Image anunță - schimbă programul de funcționare
scris 24 mar 2020

Retailerul Mega Image, deținut de grupul belgian Delhaize, anunță că își schimbă programul de funcționare, toate magazinele urmând să fie deschise doar în intervalul 8-21, în condițiile în care unele unități deschideau mai devreme și închideau la ora 22, iar altele funcționau non-stop.

Gemini Solutions: tehnologii care scriu viitorul CITEȘTE ȘI Gemini Solutions: tehnologii care scriu viitorul

În același timp, însă, pentru persoanele în vârstă de peste 65 de ani, magazinul va fi deschis în intervalul 7-8 dimineața.

Firmele care nu-și pot onora contractele din cauza pandemiei COVID-19 ar trebui să renegocieze cu partenerii. Va fi o explozie de dosare în instanță, iar soluționarea cazurilor de forță majoră sau de impreviziune poate dura foarte mult CITEȘTE ȘI Firmele care nu-și pot onora contractele din cauza pandemiei COVID-19 ar trebui să renegocieze cu partenerii. Va fi o explozie de dosare în instanță, iar soluționarea cazurilor de forță majoră sau de impreviziune poate dura foarte mult

Anterior, Mega Image a anunțat că lansează în România un nou program, în care persoanele în vârstă și cele cu dizabilități vor avea ore speciale.

Anul 2020 ar putea fi anul în care informatizarea ANAF începe să prindă viteză CITEȘTE ȘI Anul 2020 ar putea fi anul în care informatizarea ANAF începe să prindă viteză

Astfel, magazinele Mega Image și Shop&Go vor fi deschise special pentru aceste persoane în intervalul orar 07.00 – 08.00. Practic, începând cu 23 martie, în acest interval, va fi permis accesul în magazin doar pentru persoanele cu vârsta de peste 65 de ani și cele cu dizabilități.

Criza Coronavirus - LIVE TEXT România - 8 decese CITEȘTE ȘI Criza Coronavirus - LIVE TEXT România - 8 decese

Rețeaua cuprinde în prezent peste 700 magazine în toată țara.

Noi, cei peste 25.000 de specialiști din domeniul farmaceutic, facem toate eforturile posibile pentru a vă furniza în mod normal medicamentele de care aveți nevoie CITEȘTE ȘI Noi, cei peste 25.000 de specialiști din domeniul farmaceutic, facem toate eforturile posibile pentru a vă furniza în mod normal medicamentele de care aveți nevoie

Fondat în 1995, Mega Image este unul dintre cele mai mari lanțuri de supermarketuri din România cu o rețea ce cuprinde în prezent 706 magazine în București, Cluj-Napoca, Constanța, Ploiești, Brașov, Târgoviște, Timișoara, Iași  și alte orașe din țară, sub mărcile Mega Image, Shop&Go, Gusturi Românești.

viewscnt
Afla mai multe despre
mega image
virus