Metro AG vrea să își vândă operațiunile din China

Metro AG vrea să își vândă operațiunile din China
scris 1 feb 2019

Retailerul german Metro AG analizează posibilitatea vânzării unui pachet majoritar de acțiuni la divizia sa din China către un ofertant local, au declarat pentru Bloomberg surse din apropierea acestui dosar.

Potrivit surselor, Metro AG este dispusă să vândă până la 80% din acțiunile diviziei din China dacă va primi o ofertă atractivă. Sursele adaugă faptul că vânzarea ar putea demara în lunile februarie sau martie, după sărbătoarea Noului An chinezesc. Cât de mare va fi pachetul de acțiuni ce va fi vândut, depinde de ofertele primite, iar în tranzacție ar putea fi incluse și activele imobiliare ale Metro din China, au spus sursele, potrivit Agerpres.

ULTIMA ORĂ Auchan, Cora, Carrefour - amendate de Consiliul Concurenței pentru fixarea prețurilor. Primul retailer care comentează decizia CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ Auchan, Cora, Carrefour - amendate de Consiliul Concurenței pentru fixarea prețurilor. Primul retailer care comentează decizia

Afacerile din China ale Metro Cash & Carry cuprind 95 de magazine iar în exercițiul financiar 2017-2018 au raportat venituri de 2,7 miliarde euro.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
metro
china