Monitorul Prețurilor introduce categoria Măști, Mănuși și Dezinfectanți

Monitorul Prețurilor introduce categoria Măști, Mănuși și Dezinfectanți
Profit.ro
Profit.ro
scris 4 iun 2020

„Monitorul Prețurilor” oferă consumatorilor posibilitatea de a compara prețurile practicate de lanțurile de magazine pentru unele produse de protecție sanitară. Astfel, în cadrul aplicației Monitorul Prețurilor Produselor Alimentare a fost introdusă o nouă categorie de produse, Măști, Mănuși și Dezinfectanți.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

„Împreună cu partenerii noștri, am decis să venim în sprijinul consumatorilor, oferindu-le posibilitatea de a identifica magazinele unde găsesc aceste produse, foarte căutate în această perioadă, la prețuri accesibile”, a declarat Bogdan Chirițoiu, președintele Consiliului Concurenței.

PFA și alte activități independente - indemnizațiile din starea de urgență sunt venituri separate, nu trebuie luate în calcul pentru depășirea plafonului, iar impozitul și contribuțiile pot fi plătite până la 15 martie 2021 CITEȘTE ȘI PFA și alte activități independente - indemnizațiile din starea de urgență sunt venituri separate, nu trebuie luate în calcul pentru depășirea plafonului, iar impozitul și contribuțiile pot fi plătite până la 15 martie 2021

Până în prezent, patru dintre marile lanțuri comerciale au finalizat deja transmiterea acestor informații către aplicație, urmând ca, până la începutul săptămânii viitoare, să finalizeze procesul și ceilalți comercianți.

Platforma este gestionată de Consiliul Concurenței, dar informațiile sunt încărcate în aplicație, la nivel național, de către companiile partenere.

Monitorul Prețurilor Produselor Alimentare, www.monitorulpreturilor.info, afișează informații despre aproximativ 30.000 de produse alimentare comercializate în peste 1.700 de magazine aparținând Carrefour, Kaufland, Penny, Selgros, Mega Image, Lidl, Cora, Auchan, Profi și Supeco.

Aplicația www.monitorulpreturilor.info poate fi accesată la nivelul întregii țări de pe telefonul mobil, tabletă sau PC, putând fi descărcată din Google Play și App Store.

viewscnt
Afla mai multe despre
masti
monitorul prețurilo