Musk anunță că va lansa Teslaquila “în curând”

Musk anunță că va lansa Teslaquila “în curând”
scris 13 oct 2018

Teslaquila, o marcă de tequila anunțată în glumă de Elon Musk de 1 aprilie, ar putea deveni realitate “în curând”, potrivit șefului Tesla.

Producătorul de automobile electrice a depus, la mijlocul săptămânii, o cerere la Oficiul pentru Brevete și Mărci din SUA pentru înregistrarea mărcii “Teslaquila”.

Cererea este pentru înregistrarea unei băuturi distilate din agave/agave albastre, scrie CNBC.

FOTO Musk anunță când va fi construită prima bază pe Marte CITEȘTE ȘI FOTO Musk anunță când va fi construită prima bază pe Marte

Musk a confirmat ulterior pe Twitter, publicând și o imagine aproximativă a viitoarei etichete de Teslaquila.

Potrivit șefului Tesla, băutura va fi lansată “curând”.

Musk a avansat prima dată ideea comercializării unei băuturi tequila sub marca Teslaquila pe 1 aprilie, când a anunțat, în glumă, că Tesla a dat faliment, iar el “a fost găsit leșinat printre sticle de Teslaquila, cu urme de lacrimi uscate pe obraji”. Câteva zile mai târziu a publicat și o poză cu o sticlă având eticheta Teslaquila.

Musk nu ar fi la prima campanie de marketing mai puțin obișnuită pentru una dintre companiile pe care le conduce.

La finele anului trecut, antreprenorul american a vândut 50.000 de șepci cu logoul The Boring Company, companie de săpat tuneluri pe care a creat-o cu scopul de a fluidiza traficul din Los Angeles, iar în prima parte a acestui an a comercializat 20.000 de aruncătoare de flăcări cu același logo.

Musk a strâns 10 milioane de dolari din vânzarea aruncătoarelor de flăcări, care s-au epuizat în doar cinci zile de la lansare, plus 1 milion de dolari din comercializarea șepcilor.

În mai, Musk a anunțat că se gândește “foarte serios” să înființeze o fabrică de bomboane, însă până în prezent ideea nu s-a materializat.

Dacă Teslaquila devine realitate, banii strânși din vânzarea băuturii ar putea fi folosiți pentru plata amenzii de 40 milioane de dolari primite recent în urma scandalului delistării Tesla.

viewscnt
Afla mai multe despre
elon musk
tesla
teslaquila
tequila
marca
cerere inregistrare
agave