Noriel semnează pentru un credit de 1,22 milioane de euro de la Raiffeisen Bank

Noriel semnează pentru un credit de 1,22 milioane de euro de la Raiffeisen Bank
Profit.ro
Profit.ro
scris 27 apr 2021

Noriel Impex SRL, una dintre cele mai mari companii de distributie de jocuri si jucarii din România, a semnat pentru un credit în valoare de 1,22 milioane de euro de la Raiffeisen Bank, garantat de EximBank in proportie de 90%, în cadrul schemei de ajutor de stat COVID-19, dedicata companiilor mari.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Finanțarea va acoperi atât cheltuielile aferente contractelor comerciale ale companiei în derulare (de la achiziționarea mărfii și până la desfacerea produselor pe piețele interne și externe), cât și cheltuielile generale.

Dacă ar ajunge roboții să dea consultanță, ce vor mai face oamenii? Despre viitorul consultanței, ce cred liderii PwC (III) CITEȘTE ȘI Dacă ar ajunge roboții să dea consultanță, ce vor mai face oamenii? Despre viitorul consultanței, ce cred liderii PwC (III)

“Finanțarea ne va ajuta să susținem creșterea activității noastre, într-o perioadă în care avem lichidități limitate. În paralel cu dezvoltarea noastră pe piața locală, prin extinderea numărului de clienți și prin lărgirea portofoliului de produse, ne îndreptăm atenția și spre piețele externe. Primele rezultate au venit în urma prezenței noastre la târgul de profil din Hong Kong în 2019 și 2020. Am încheiat parteneriate cu o serie de distribuitori din Grecia, Serbia și Croația pentru desfacerea propriilor articole, dar și pentru dezvoltarea de produse în regim “private label”. În prezent, suntem în negocieri pentru începerea colaborării și cu parteneri din Italia și Mexic”, a spus  Bogdan Ciungradi, director general la Noriel Impex SRL.

Studiu EY: Companiile raportează scăderi ale cifrei de afaceri, însă doar 19% și-au revizuit politica de prețuri de transfer CITEȘTE ȘI Studiu EY: Companiile raportează scăderi ale cifrei de afaceri, însă doar 19% și-au revizuit politica de prețuri de transfer

Parte a grupului Noriel (alături de Toys and Games SRL, responsabilă cu producția de jocuri și puzzle-uri și Intertoy Zone SRL, divizia de retail, care are în România 83 de magazine și 600 de angajați), Noriel Impex SRL reprezintă componenta de distribuție. Înființată în 1995, compania asigura prezența la nivel național a mărcilor proprii Noriel și a celor cu distribuție exclusivă, prin intermediul rețelelor de retail și a distribuitorilor, dar și internațional, prin contracte directe cu parteneri externi.

viewscnt
Afla mai multe despre
noriel
raiffeisen bank