O româncă preia conducerea Unilever South Central Europe

O româncă preia conducerea Unilever South Central Europe

Ana-Maria Pâslaru

Profit.ro
Profit.ro
scris 16 feb 2021

Ana-Maria Pâslaru preia funcția de Managing Director al Unilever South Central Europe începând cu 1 martie 2021, după trei ani petrecuți în echipa de leadership a Unilever în regiunea Europei de Est, unde a coordonat businessul Unilever din Țările Baltice și a ocupat funcția de EE Category Lead Home Care. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Înainte să conducă echipa din Țările Baltice, Ana-Maria Pâslaru a ocupat funcția de Director de Marketing Home & Personal Care USCE & CEE Home Care din anul 2015. În această perioadă, a coordonat campanii naționale de impact pentru brandurile Dove, Dero, Clear, Rexona, Omo, Cif, Domestos, Savo și a condus activitatea categoriilor de produse pentru îngrijirea locuinței din Europa Centrală și de Est. 

Nou protest al industriei ospitalității: Angajații din hoteluri și restaurante și-au întrerupt lucrul și au ieșit din nou pe stradă CITEȘTE ȘI Nou protest al industriei ospitalității: Angajații din hoteluri și restaurante și-au întrerupt lucrul și au ieșit din nou pe stradă

Ana-Maria Pâslaru și-a început cariera în Unilever în anul 2007 în rolul de management trainee și a deținut mai multe funcții în cadrul departmentelor de marketing și customer marketing ale companiei.

Începând cu 1 martie, ea va conduce businessul Unilever South Central Europe, regiune care reunește echipele Unilever din România, Bulgaria, Serbia, Muntenegru și Republica Moldova. Ana-Maria Pâslaru preia noua funcție de la James Simmons, care a ocupat această funcție în ultimii trei ani.

Unilever, unul dintre liderii globali pe piața bunurilor de larg consum, are operațiuni puternice în peste 100 de țări și vânzări în peste 180 de țări. În regiunea din sud-centru, grupul Unilever desfășoară operațiuni pe piețele produselor alimentare, de îngrijire personală și de îngrijire a locuinței, prin Unilever South Central Europe și Unilever România. Unilever South Central Europe, cu sediul în București, coordonează operațiunile de marketing și vânzări din România, Bulgaria, Serbia, Muntenegru, Moldova. Unilever România coordonează operațiunile de pe platforma industrială de la Ploiești.  

viewscnt
Afla mai multe despre
unilever south central europe
ana-maria pâslaru