Opt produse ale Danone, Dr. Hart, Philips, Unilever, Scandia și Bergenbier au fost alese ”Produsul Anului” de către români

Opt produse ale Danone, Dr. Hart, Philips, Unilever, Scandia și Bergenbier au fost alese ”Produsul Anului” de către români
scris 10 mai 2016

Opt produse ale companiilor Danone, Dr. Hart, Philips, Unilever, Scandia și Bergenbier au fost alese ”Produsul Anului” de către consumatorii români, potrivit Media Concept Store, agenția care reprezintă în România această competiție.

“În lista câștigătorilor ediției de anul acesta se înscriu numeroase produse noi, cu formule sau cu funcționalități noi, marcând totodată extinderea competiției pe piață românească, dincolo de FMCG, în segmentul bunurilor de folosință îndelungată”,  a declarat Mihaela Păduraru – Country Manager “Produsul Anului” din partea Media Concept Store.

Produsul Anului este cel mai amplu studiu realizat pe consumatorii români, în urmă căruia este premiată inovația în categoria bunurilor de larg consum.

Studiul s-a desfășurat în luna aprilie 2016, pe un panel de 4.000 de consumatori români, constituit din persoane cu vârstă de peste 18 ani, într-un eșantion reprezentativ la nivelnațional.

Produsul Anului este desemnat cel care acumulează cel mai mare punctaj la toate cele trei criterii: atractivitate, inovație și satisfacție. În studiu se pot înscrie toate produsele de larg consum care au avut o inovație în ultimele 18 luni până la data startului competiției.

Conceptul ”Produsul Anului” a fost introdus în Franța în urmă cu 29 de ani și este prezent în 42 de țări.

Brandurile alese de consumatori în urma studiului realizat de nivel național sunt: Activia Pina Colada (Danone PDPA România), Dr Hart Enzime Pancreatice (Dr. Hart), Philips Airfryer HD9240 (Philips România), Dr Hart Extract de Verbină, Gențiană și Soc (Dr. Hart), Domestos Universal Hygiene Spray (Unilever South Central Europe), Lotka Ton Bucăți (Scandia Food), Dr Hart Magneziu și Vitamina B6 (Dr. Hart) și Bergenbier ALE (Bergenbier).

Analiza datelor a fost realizată de compania de research specializată, EXACT Cercetare și Consultanță, membră ESOMAR (European Society for Opinion and Market Research.

viewscnt
Afla mai multe despre
produsul anului
competiție
fmcg