Platforma de livrare Glovo se extinde într-un nou oraș din România

Platforma de livrare Glovo se extinde într-un nou oraș din România
scris 19 mar 2019

Aplicația de servicii de livrare rapidă Glovo intră în Timișoara, al treilea oraș din țară în care își extinde operațiunile, după București și Cluj-Napoca.

Românii își cumpără vinurile din supermarket și se informează pe Internet. Soiurile cele mai consumate CITEȘTE ȘI Românii își cumpără vinurile din supermarket și se informează pe Internet. Soiurile cele mai consumate

Compania spaniolă care dezvoltă aplicația Glovo de livrare rapidă, în maximum 1 oră, la domiciliu sau la birou, de produse alimentare și nealimentare, după modelul companiei americane Postmates, a intrat în România după ce a atras o finanțare de 30 de milioane de euro de la mai multe fonduri de investiții și l-a recrutat pe Niall Wass, fost Senior Vice President al Uber, cel care a extins serviciile Uber în peste 50 de țări, intrarea în România fiind anunțată în exclusivitate de Profit.ro.

Compania spaniolă urmează modelul Postmates, care s-a remarcat în SUA prin livrarea extrem de rapidă, în câteva minute, a oricărei comenzi, indiferent că este vorba de mâncare, flori, electronice, medicamente sau îmbrăcăminte ori de un încărcător de telefon sau cheile casei uitate undeva și care pot fi înmânate de o persoană.

Folosind ca mijloc de transport motocicleta și bicicleta, compania transportă colete în greutate de până la 9 kilograme și cu un volum de maximum 40x40x30cm. În aplicație sunt atrase, după modelul Uber, persoane independente, "cu timp liber, un vehicul și un smartphone", plata fiind efectuată după livrare.

Fondat în Barcelona în ianuarie 2015, Glovo este astfel prezent în 79 de orașe din 21 de țări și urmează să se mai extindă în acest an.

viewscnt
Afla mai multe despre
glovo
timisoara
livrare