Poșta Română a livrat peste 120.000 de colete cu ocazia Black Friday

Poșta Română a livrat peste 120.000 de colete cu ocazia Black Friday
scris 29 nov 2017

Poșta Română a triplat numărul de colete livrate de Black Friday, în parteneriat cu eMag, față de aceeași perioadă a anului precedent, numărul acestora depășind 120.000.

În București, Poșta Română a livrat aproximativ 35.000 de produse, vârful de livrări fiind de 15.000 pe zi. În numai 6 zile, în jumătate din timpul dedicat campaniei, oficiile Poștei Române au livrat 98% dintre comenzile primite.

“În prezent avem de trei ori mai multe oficii PostCollect, în parteneriat cu Emag, comparativ cu anul trecut”, a declarat Elena Petrașcu, Directorul General al Poștei Române.

Rețeaua de sănătate și fitness World Class a închiriat un spațiu în AFI Tech Park, fiind primul chiriaș al complexului CITEȘTE ȘI Rețeaua de sănătate și fitness World Class a închiriat un spațiu în AFI Tech Park, fiind primul chiriaș al complexului

În cadrul serviciului PostCollect, compania de stat preia, sortează și livrează coletele la sediul subunităților poștale participante, în funcție de alegerea clientului. Cumpărătorul poate alege unitatea pe site-ul retailerului.

Livrarea coletelor se face la sediul oficiilor poștale prin intermediul ghișeelor dedicate, clientul având opțiunea deschiderii coletului pentru verificarea conținutului.

Poșta Română este cel mai mare jucător de profil, deținut de Ministerul Comunicațiilor - 75% și de Fondul Proprietatea (FP) - 25%.

viewscnt
Afla mai multe despre
posta romana
black friday