Praktiker România a încheiat remodelarea magazinului din Constanța

Praktiker România a încheiat remodelarea magazinului din Constanța
Profit.ro
Profit.ro
scris 12 mai 2017

Praktiker România a încheiat remodelarea magazinului din Constanța, investiție ce s-a ridicat la aproximativ 600.000 de euro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

„Magazinul din Constanța performează foarte bine și acesta este unul dintre motivele pentru care am ales să îl includ pe lista primelor 10 magazine modernizate din rețeaua Praktiker. Mai mult decât atât, este și magazinul pe care l-am achiziționat recent, prin finanțare CEC Bank, cum este și cazul magazinului din Ploiești, modernizat și redeschis în luna martie. Procesul de modernizare a unităților noastre de vânzare este unul complex și de durată, dar îmi doresc să continui în această direcție și să investesc în toate magazinele Praktiker din România. Obiectivul pentru finalul de an este să ajungem la un număr de 20 de magazine Praktiker modernizate și redeschise.”, a declarat Omer Susli, proprietar Praktiker România.

Praktiker România deține, în prezent, 27 de magazine în 23 de orașe din țară. Dintre acestea, în proprietate sunt cele din Piatra Neamț, Galați, Focșani, Ploiești și Constanța.

Puratos Group, prezent și în România cu brandul Pâinea Bunicii, a cumpărat Diamant, unul dintre cei mai mari producători de ingrediente de brutărie din Austria CITEȘTE ȘI Puratos Group, prezent și în România cu brandul Pâinea Bunicii, a cumpărat Diamant, unul dintre cei mai mari producători de ingrediente de brutărie din Austria

Reprezentanții companiei au anunțat că își doresc să achiziționeze încă trei terenuri în București pentru dezvoltarea de noi magazine Praktiker.

viewscnt
Afla mai multe despre
praktiker românia