Praktiker va moderniza în următorii doi ani 20 de magazine în România, cu o investiție medie de 600.000 euro pe unitate

Praktiker va moderniza în următorii doi ani 20 de magazine în România, cu o investiție medie de 600.000 euro pe unitate
Profit.ro
Profit.ro
scris 17 mar 2017

Rețeaua de bricolaj Praktiker România, controlată de omul de afaceri Omer Susli, și-a propus să modernizeze în următorii doi ani 20 de magazine, cu o investiție medie de 600.000 de euro pentru fiecare unitate, au declarat vineri reprezentanții companiei, în cadrul evenimentului de redeschidere a magazinului din Ploiești.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Din iulie 2016 și până în prezent, compania a modernizat șapte magazine, urmând ca celelalte 20 de unități deținute de Praktiker în România să fie modernizate până la jumătatea anului 2018, scrie News.ro.

“După remodelarea primelor magazine, am avut o creștere vânzărilor de 35%, în unele magazine chiar de 60%. Obiectivul nostru este să reamenajăm cât mai multe magazine anul acesta”, a declarat proprietarul Praktiker România, Omer Susli.

Praktiker intenționează să deschidă și alte magazine în București și reprezentanții săi inspectează trei terenuri în Capitală, în zonele în care nu este prezent în acest moment.

Praktiker a redeschis vineri complet magazinul din Ploiești, care a fost modernizat în ultimele două luni fără a fi închis. După modernizare, în magazine se găsesc în jur de 40.000 de produse, față de 28.000 de produse înainte de modernizare.

În procesul de remodelare a magazinelor, Praktiker are cinci obiective: introducerea unor game de produse noi, îmbunătățirea semnalisticii, îmbunătățirea informațiilor pentru clienți prin diverse fișe tehnice, îmbunătățirea modului în care este prezentată marfa și apariția zonelor de expoziție.

Prima mișcare importantă după ce japonezii de la Asahi au anunțat că preiau Ursus: Timișoreana a lansat o bere nepasteurizată CITEȘTE ȘI Prima mișcare importantă după ce japonezii de la Asahi au anunțat că preiau Ursus: Timișoreana a lansat o bere nepasteurizată

Anul trecut, rețeaua Praktiker România a înregistrat o cifră de afaceri de peste 136 de milioane de euro, în creștere cu peste 4,8% față de 2015.

În 2014, grupul german Praktiker, care a intrat în insolvență, a vândut rețeaua din România firmei Search Chemicals, deținută de omul de afaceri Omer Susli.

Rețeaua Praktiker cuprinde 27 de magazine în România, din care majoritatea sunt în format mare cu suprafețe de circa 8.500 de metri pătrați. Din numărul total de magazine, 22 sunt în spații închiriate.

Proprietarul l-a numit la conducerea Praktiker România pe polonezul Miroslaw Huczek, începând cu luna martie a acestui an.

viewscnt
Afla mai multe despre
praktiker
omer susli