Producătorul de bere Guinness renunță la ambalajele din plastic pentru bere

Producătorul de bere Guinness renunță la ambalajele din plastic pentru bere
scris 15 apr 2019

Producătorul de bere neagră irlandeză Guinness a anunțat că va renunța la plasticul utilizat pentru ambalarea produselor, informează luni Press Association.

Compania Diageo, care deține Guinness, dar și alte mărci de bere, precum Harp, Rockshore și Smithwick's, va renunța la inelele din plastic folosite pentru transportul dozelor și la ambalajul din plastic pentru baxuri. Acestea vor fi înlocuite cu material din carton 100% reciclabil și biodegradabil, scrie Agerpres.

Tranzacție discretă: Producătorul francez Lacoste vinde fabrica din Sibiu uneia dintre cele mai mari companii de textile și îmbrăcăminte din lume CITEȘTE ȘI Tranzacție discretă: Producătorul francez Lacoste vinde fabrica din Sibiu uneia dintre cele mai mari companii de textile și îmbrăcăminte din lume

Noile ambalaje vor ajunge pe rafturile din Irlanda, începând din luna august, iar în Marea Britanie și pe piața internațională vor fi introduse din anul 2020.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
bere
guinness
ambalaje plastic